اصولگرایان
اصولگرایان
در این مطلب زندگی همه همسران روسای جمهور ایران در ادوار مختلف بررسی شده است. «کنگره ملی بانوان تاثیرگذار» که با تازگی و با هدف ارایه تصویری متفاوت با اخبار و گزارش رسانههای خارجی درباره زندگی و مناسبات دختران و زنان در تهران خاصه پس از توجه جهانیان به اتفاقات پس از مرگ مهسا - ژینا - امینی و اعتراضات برگزار شد، بازتاب گستردهای داشت.
عزت الله ضرغامی، وزیر میراث فرهنگی در واکنش به حملات اخیر اصولگرایان به او نوشت: «روش من در تعامل با مردم ذاتی است؛ نمیتوانم غیر از این باشم. ما را از خودمان نترسانید! همین هستم که میبینید.»
عزت الله ضرغامی در واکنش به حملات اخیر اصولگرایان به او نوشت: من خودم جزو قشر خاکستری هستم و به آن افتخار میکنم و با کسانی که خودشان را قبهی نور دانسته و دیگران را رنگبندی میکنند، مرزبندی دارم.
فراز نوشت: حق تحفظهایی که دولت سیزدهم موفق به اخذ آنها شده چه چارچوبی دارند؟ آیا این حق تحفظها میتوانند نگرانیهایی را که قبلا اعضا و حامیان همین دولت و مجلس مطرح میکردند را رفع کنند یا اینکه اعتراض دیروز و سکوت امروز این طیف تنها زمینه ای جناحی و سیاسی دارد؟
وزیر میراث فرهنگی در واکنش به حملات اخیر اصولگرایان به او نوشت: منت گذاشتن برای پست وزارت و حضور در دولت، برای کسی که بارها این واحد را پاس کرده، به صواب نیست.
اقتصاد نیوز نوشت: بر اساس اسامی که به عنوان کاندیداهای احتمالی ریاست جمهوری 1404 مطرح هستند، 12 درصد کاندیداها بین 40 تا 50 سال سن دارند، 59 درصد بین 60 تا 70 سال سن دارند و 17 درصد هم بین 70 تا 80 درصد سن دارند.
از تشکلهای عضو خانه احزاب میخواهیم که به جای طرح مباحثی که نتیجه روشنی ندارند، به تبادل نظر درباره راهبردها و روشهای حل مشکلات و اقدامات رفاهگستر و عادلانه و گسترش حضور مردم در انتخابات بپردازند
بر اساس اسامی که به عنوان کاندیداهای احتمالی ریاست جمهوری 1404 مطرح هستند، 12 درصد کاندیداها بین 40 تا 50 سال سن دارند، 59 درصد بین 60 تا 70 سال سن دارند و 17 درصد هم بین 70 تا 80 درصد سن دارند.
اقتصادنیوز در گزارش زیر مروری بر مهم ترین خبرهای سیاسی 24 ساعت اخیر کرده است.
رسانه اصولگرا ضمن انتقاد به سیدحسن خمینی کنایه هایی تند به دولت هاشمی و خاتمی نیز زد.
ایلنا نوشت: کنعانی مقدم گفت: یکی از کارکردهای احزاب این است که نامزدهای خوب را معرفی کنند. در انتخابات گذشته افرادی وارد لیست میشدند و بعد به مردم تحمیل میشدند که مردم آنان را انتخاب کنند یعنی مردم نقشی نداشتند این مورد باید اصلاح شود.
یک نماینده مجلس گفت: معمولا استیضاح ها با انگیزه گرفتن امتیاز اتفاق می افتد، در مجالس گذشته نیز این اتفاقات رخ داده است. الان هم در مورد وزیر بهداشت صدق می کند و یا وزیر صمت که در جلسه استیضاح حاضر شد و همین بده بستان ها باعث شد استیضاح ایشان رای نیاورد.
رئیس خانه احزاب گفت: نهادهایی چون مجلس، ریاست جمهوری، خبرگان و شوراها، نمونهای از تبلور اراده مردم است که در انتخابات تجلی پیدا میکند.
احمد علیرضابیگی گفت: باید انگیزه برای حضور مردم تقویت پیدا کند و تامردم بدانند با این انتخاب می توانند شاهد تغییر در سرنوشت خودشان باشند. اگر این امیدواری تضعیف شود به همان نسبت هم مشارکت مردم کم تر خواهد شد.