سه‌شنبه 11 آذر 1404

اقتصادی خبرگزاری ایرنا

اقتصادی خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - وزیر بازرگانی تایلند، با بیان این که این کشور برنامه‌ای برای توقف صادرات برنج ندارد و از ممنوعیت برنج توسط هندی‌ها سود می‌برد، گفت: انتظار می‌رود تایلند امسال بیش از 8 میلیون تن برنج صادر کند، این رقم در سال گذشته 7.71 میلیون تن بوده است.

تهران - ایرنا - رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران با اشاره به حادثه تخریب و ریزش چند ساختمان‌های تازه‌ساز در محله خلازیر واقع در منطقه 19 تهران، گفت: تایید صلاحیت تخریب از جمله درخواست‌های امروز است تا این گونه موارد با حضور مهندسان انجام شود.

تهران - ایرنا - مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه علی رغم تمام زیان‌های وارده به مخابرات، در مسیر توسعه به نفع بازار پیشران ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور عمل می‌کنیم، تصریح کرد: متاسفانه حق مخابرات که حق بازار ارتباطات و مردم برای پیشرفت حوزه فناوری است، بیش از یک دهه متوقف و سرکوب شده است.

تهران - ایرنا - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه دیدارهای هفتگی خود با نمایندگان مردم، وضعیت ارتباطی انتخابیه دزفول و کهگیلویه، بهمئی، چرام، لنده و گرگان و آق قلا را در حضور نمایندگان مردم این حوزه‌ها بررسی کرد.

تهران - ایرنا - پیش‌بینی‌ها از وضعیت بارش‌ها در حوضه‌های آبریز درجه یک و دو کشور نشان می‌دهد که روند کاهش بارش تداوم دارد؛ البته این هفته همه حوزه‌ها اندکی بارش تجربه خواهند کرد، اما هفته آینده میزان بارش‌ها ناچیز خواهد بود.

تهران - ایرنا - میزان پرشدگی سدهای کشور تا 31 تیر سال جاری به 57 درصد رسیده بود که با رشد مصرف آب و افزایش میزان آب خروجی از سدها این عدد تا روز 14 مرداد کاهش 4 درصدی را تجربه کرد و به 53 درصد رسید.

ساری - ایرنا - رئیس پلیس راه مازندران وضعیت ترافیک در برخی از محورهای منتهی به این استان را در زمان حاضر سنگین تا نیمه سنگین اعلام کرد.

تهران - ایرنا - وزارت نیرو اعلام کرد: 17 شرکت به ظرفیت یک هزار و 172 مگاوات در چهارمین مناقصه عمومی سرمایه‌گذاری برای احداث 4 هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی، برنده شدند.

تهران - ایرنا - سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اعلام اینکه طبق برنامه اقتصاد مقاومتی، اقتصاد باید به مردم واگذار شود، گفت: عملکرد بورس کالا در سال‌های گذشته در مقابل با رانت و فساد بسیار مثبت بوده، زیرا راه اصلی مقابله با فساد، ایجاد شفافیت در مبادلات است.

تهران - ایرنا - معاون ارزی بانک مرکزی با بیان اینکه هدف این بانک تسهیل، توسعه و نظام‌مند کردن امور تجاری کشور است، تأکید کرد: در این راستا توسعه فعالیت صرافی‌ها در شرایط فعلی کشور ضروری است و کسب و کار صرافی‌ها باید سودآور باشد.

تهران - ایرنا - مدیرکل دفتر صنایع پوشاک و منسوجات وزارت صنعت، معدن و تجارت در توضیحاتی از معاف شدن تولیدکنندگان لباس‌های با حجاب و کالاهای فرهنگی از پرداخت مالیات خبر داد.

سنندج - ایرنا - سخت گیری در پرداخت تسهیلات در کنار قطعی برق، 2 مشکل اصلی تولید کنندگان استان کردستان است مشکلاتی که مدیران اقتصادی استان در بازدید از واحدهای تولیدی سنندج با هدف حمایت از تولید، وعده حل آنها را دادند.

کیش - ایرنا - صنعت برق به عنوان یکی از صنایع زیربنایی، تاثیر چشمگیری بر توسعه اقتصادی و خدماتی دارد؛ در همین راستا نیز افزایش تراز اقتصادی و رشد صنعت گردشگری در جزیره‌ای همچون کیش را بدون رشد در صنعت تولید و توزیع انرژی نمی‌توان متصور بود.

تهران - ایرنا - رشد فزاینده شهرنشینی، سبب شده که تامین مسکن به ویژه برای اقشار کم‌درآمد به یکی از مهمترین چالش‌های کشورهای جهان برای رسیدن توسعه پایدار تبدیل شود، اما دولت‌ها نقش مهمی در رسیدگی به چالش مسکن مردم دارند. این مشکل حتی در کشورهای با اقتصاد پیشرفته نیز مشاهده می‌شود.

تهران - ایرنا - رییس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی تهران، جزئیات قیمت درجه یک تا سه انواع میوه و صیفی بر اساس نرخ‌نامه عمده‌فروشی محصولات کشاورزی در میدان میوه‌وتره‌بار از 16 تا 22 مردادماه 1402 را اعلام کرد.

مشهد - ایرنا - مدیر کل راه و شهرسازی خراسان رضوی گفت: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) مورد اعتماد همه مردم است زیرا با صداقت و بی طرفانه مسایل را منعکس می کند.