سه‌شنبه 11 آذر 1404

اقتصادی خبرگزاری ایرنا

اقتصادی خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - قیمت هر دلار آمریکا امروز (یکشنبه، 15 مرداد 1402) در مرکز مبادله ارز و طلای ایران در مقایسه با روز گذشته 11 تومان افزایش یافت.

تهران - ایرنا - وزارت اقتصاد درباره املاک مسکونی بانکهای ملت، سپه و مسکن شفاف سازی کرد.

تهران - ایرنا - تجربه کشورهای مختلف نشان می‌دهد که حاکمیت شرکتی مناسب، مؤلفه و پیش‌نیاز اساسی، مهم و مؤثر برای خصوصی‌سازی موفق است و البته سبب جذب خریداران شده و ارزش فروش شرکت را افزایش می‌دهد.

تهران - ایرنا - وزارت اقتصاد اعلام کرد: بورس در 53 روز کاری (از 16 اردیبهشت 1402 تا یکم مرداد) 24.7 درصد از ارزش خود را از دست داد، در حالی که در 19 مرداد 1399 که بورس بالاترین ارزش بازار وقت را داشت در 53 روز کاری بیش از 36.3 درصد از ارزش خود را از دست داد. همچنین در مقیاس دلاری ریزش روزانه ارزش بازار سهام در سال 99 حدود سه برابر ریزش 1402 بود.

تهران - ایرنا - وزارت اقتصاد اعلام کرد: این ادعا که دولت بدون برنامه به اصلاحات اقتصادی وارد شده و هیچ دستاوردی پس از دو سال نداشته، در واقع وارونه نمایی نتایج اقدامات دولت در حوزه اقتصادی است.

آبادان - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی شادگان به برداشت 9 هزار تن رطب و خارک نوبرانه از نخلستان‌های شادگان اشاره کرد و گفت: برداشت خارک و رطب نوبرانه از سطح 14 هزار هکتار از نخلستان‌های این شهرستان در حال انجام است.

تهران - ایرنا - معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از استقبال یک میلیون خانوار سه دهک اول در طرح کالابرگ الکترونیکی خبر داد و گفت: 11 قلم کالا در سبد ثابت و مبنای قیمت بر پایه سال گذشته است. مردم اگر 200 هزار تومان از این کالاها را خریداری کنند، 120 هزار تومان اعتبار جدید به آنها اضافه می‌شود.

تهران - ایرنا - رئیس کل بانک مرکزی در دیدار با وزیر امور خارجه سریلانکا با تاکید بر علاقه دو کشور بر گسترش روابط تجاری، توسعه روابط پولی و بانکی را لازمه تقویت و توسعه روابط اقتصادی دو کشور دانست.

سنندج - ایرنا - مدیرکل راه و شهرسازی کردستان گفت: استان کردستان در اجرای مطلوب پروژه نهضت ملی مسکن (واگذاری زمین جهت ساخت) جزو استان‌های پیشرو در کشور است.

بندرعباس - ایرنا - بنا به گفته استاندار هرمزگان، طرح ملی مسکن بندرعباس، بزرگترین پروژه یکپارچه کشور به شمار می‌رود که ظهر امروز عملیات اجرایی آن در قالب 15 هزار مسکن آغاز شد.

تهران - ایرنا - رییس اتاق تعاون ایران از برگزاری نمایشگاه در چهار کشور دنیا خبر داد و گفت: ایران در صنعت ساختمان به خود کفایی رسیده و محصولات و تجهیزات را به دنیا صادر می‌کنیم که از این رو آماده همکاری و تامین مصالح صنعت ساختمان در عراق هستیم.

تهران - ایرنا - ارز بریکس ممکن است در صورت راه‌اندازی، این قابلیت را داشته باشد که از طریق دلارزدایی، قدرت غالب دلار آمریکا را تحت‌الشعاع قرار دهد.

تهران - ایرنا - رییس سازمان امور مالیاتی گفت: طبق مصوبه اخیر مجلس، اشخاص حقیقی تا یکم مهرماه و اشخاص حقوقی تا یکم دی ماه فرصت دارند تکالیف خود را در سامانه مودیان و پایانه‌های فروشگاهی انجام دهند.

تهران - ایرنا - یک مقام صنفی اعلام کرد: از این پس، خرید برنج کشاورزان به صورت مستقیم و بدون واسطه در مراکز اعلام شده انجام و در فروشگاه‌های زنجیره‌ای با قیمت ارزان به دست مصرف‌کننده نهایی می‌رسد.

تهران - ایرنا - مدیرعامل انجمن تخصصی محصول چای، دمنوش، فراورده‌های گیاهی ایران گفت: چای وارداتی ایران از سه کشور هندوستان، سریلانکا و کنیا است که بخش عمده آن از سریلانکا و هندوستان تامین می‌شود.

تهران - ایرنا - مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه بهره‌برداری از طرح‌های صنعت پتروشیمی حاصل همکاری بخش خصوصی و دولتی است، گفت: مشارکت فعال بخش دولتی و خصوصی در برگزاری نمایشگاه بین‌المللی ایران‌پلاست را می‌توان از الگوهای موفق و از مصادیق امیدآفرینی اقتصاد صنعت پتروشیمی خواند.