چهارشنبه 21 آبان 1404

آموزشی خبرگزاری ایسنا

آموزشی خبرگزاری ایسنا

مرکز نوآوری و شتابدهی سازمان جهاد دانشگاهی تهران جهت جلب حمایت و همکاری نوآوران، استارت‌آپ‌ها و کسب و کارهای نوپای آموزشی با این مرکز فراخوان داد.

معاون امور دانشجویان صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با بیان اینکه از وزارت بهداشت درخواست کردیم پروتکل های جدید بهداشتی خوابگاه‌ها در ترم پیش رو را اعلام کند، گفت: این پروتکل‌ها به زودی به دانشگاه ها ابلاغ خواهد شد.

تلسکوپ فضایی "جیمز وب" پس از گذشت 30 روز از پرتاب، به خانه جدید خود رسید.

شواهد، حاکی از وجود اقیانوسی پنهان در دل قمر "میماس"(Mimas) سیاره زحل است.

محققان دانشگاه "کپنهاگ" در مطالعه اخیرشان اظهار کرده‌اند آنزیم‌هایی که قادر به از بین بردن علائم اسید لاکتیک هستند، می‌توانند به درمان سرطان کمک کنند.

بررسی جدید پژوهشگران انگلیسی از کشف یک نشانگر ژنتیکی خبر می‌دهد که با افزایش خطر مرگ و میر ناشی از کووید -19 ارتباط دارد.

معاون پژوهشی وزیر علوم با تاکید بر ضرورت توسعه همکاری دانشگاه‌ها با صنعت، از معرفی 61 شرکت به عنوان همکاران دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور خبر داد.

تلسکوپ فضایی هابل تصویر خیره‌کننده دیگری از اعماق فضا ثبت کرده و این بار کهکشان "ان‌جی‌سی 3381"(NGC 3318) را نمایش می‌دهد.

سخنگوی بنیاد ملی نخبگان، ضمن تکذیب آمار منتشر شده از مهاجرت برگزیدگان المپیادهای علمی به خارج از کشور در شبکههای مجازی، گفت: بر اساس مطالعات آماری انجام شده بر روی بیش از 2800 نفر از برگزیدگان المپیادی‌های جهانی و کشوری (مدال‌های طلا، نقره و برنز) 62درصد برگزیدگان المپیادهای جهانی در کشور هستند که از این میان 57 درصد قطعی در داخل بوده و 4/4 درصد نیز توسط برنامه بازگشت پس از ادامه تحصیل...

باریجه از گیاهان علفی، پایا و بزرگ است. نام‌های دیگر این گیاه دارویی بالیجه، بالانبو، بارزد، قنه، قاضی، قاسی، قاصنی، قاسنی هستند. برگ‌های باریجه به برگ‌های چنار شباهت دارد. گل‌های به رنگ زرد دارد و ساقه گیاه باریک و استوانه‌ای شکل است.

پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود، فعالیت غیرمنتظره سیستم ایمنی را در بیماران مبتلا به کووید -19 نشان داده‌اند که مه مغزی را تجربه کرده‌اند.

دبیر اجرائی هفدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علمی کاربردی از برگزاری آزمون کتبی این جشنواره در تاریخ 13 بهمن ماه خبر داد.

معاونت آموزشی دانشگاه تهران، مهلت دفاع از پایان‌نامه و رساله دانشجویان تحصیلات تکمیلی را مجددا تمدید کرد.

معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها گفت: بانوان در خط مقدم میدان عملیات ما در دانشگاه‌ها فعالیت دارند.

پژوهشگران سنگاپوری یک برنامه رایانه‌ای ابداع کرده‌اند که می‌تواند افراد مستعد ابتلا به افسردگی را شناسایی کند.

نیروی هوایی ایالات متحده اولین پرواز کنترل از راه دور یک هواپیمای برقی عمود پرواز (eVTOL) را با موفقیت انجام داد. البته این هواپیما می‌تواند به صورت خودران نیز پرواز کند.