جمعه 23 آبان 1404

آموزشی خبرگزاری ایسنا

آموزشی خبرگزاری ایسنا

رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با بیان اینکه نباید اهداف و فعالیت‌ها را به مشکلات گره زد، گفت: نباید اهداف و فعالیت‌ها را به مشکلات گره بزنیم که متاسفانه بدنه جامعه علوم پایه به آن دچار شده است و گرفتار مقاله نویسی بدون تولید علم شده است.

برخلاف تصور تا به امروز هیچ هزارپایی با بیش از 750 پا کشف نشده بود اما اکنون دانشمندان اولین هزارپای واقعی جهان با بیش از 1000 پا را کشف کرده‌اند.

ناسا به تازگی فیلمی واضح از دهانه‌ی جزرو سیاره مریخ منتشر کرده است.

مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: تاکنون چهار میلیارد و 600 میلیون تومان تسهیلات بذری برای شتاب‌دهنده‌های دانش‌بنیان مصوب شده است و این تسهیلات برای تیم‌های منتخب رویدادهای «پیوند» قابل استفاده است.

تیم دانشجویی چاوش از دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی شریف، موفق به کسب مقام اول در نخستین دوره از مسابقات ملی طراحی هواگردهای عمودپرواز شد.

یک مخزن هوشمند جدید برای ذخیره انرژی حرارتی، 90 درصد کوچک‌تر از مخزن‌های ذخیره انرژی مبتنی بر آب ساخته شده است و همچنین انتشار کربن دی اکسید کمتری دارد.

دانشگاه امیرکبیر شرایط جدید اسکان دانشجویان دوره دکتری و کارشناسی ارشد در خوابگاه‌ها برای امتحانات حضوری پایان ترم را تشریح کرد.

برخی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی، برای دومین بار در سال جاری و در پی مسدودسازی پنل دسترسی به سامانه آموزش مجازی این دانشگاه موسوم به "دان" به بهانه عدم پرداخت شهریه، معترض شدند.

امروزه حضور انواع و اقسام مواد شیمیایی در زندگی مردم، باعث شده نگرانی‌های زیادی در خصوص تأثیر این مواد بر سلامت بدن وجود داشته باشد. محققان در یک پژوهش علمی، تأثیر ژل رویال زنبور عسل را به‌عنوان ماده‌ای طبیعی در کاهش اثر این مواد بر قدرت باروری اثبات کرده‌اند.

پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود سعی دارند با بررسی نقش مهم یک ژن، درمانی را برای یک بیماری نادر چشمی ارائه دهند.

زمین‌لرزه‌ای با قدرت 4 ریشتر در مقیاس امواج درونی حوالی"فاریاب" در استان کرمان را لرزاند.

رئیس دانشگاه لرستان گفت: نمایندگان مجلس با دانشگاه‌ها ارتباط داشته باشند.

دانشمندان استرالیایی در بررسی جدید خود نشان داده‌اند آنزیمی که به واسطه ورزش کردن تولید می‌شود، نقش مهمی در جلوگیری از پیری بر عهده دارد.

رئیس دانشگاه آیت‌الله العظمی بروجردی گفت: کمبود یک مرکز رشد و پارک علم و فناوری در بروجرد احساس می‌شود.

دانشمندان آمریکایی، نوعی برچسب ابداع کرده‌اند که می‌تواند میزان گرمای لباس را براساس نیاز کاربر خود تنظیم کند.

بیست و دومین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده کشور، پنجشنبه، 25 آذر با حضور احمد وحیدی، وزیر کشور، محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، حمید سجادی، وزیر ورزش و جوانان و سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهور برگزار و از نفرات برگزیده تقدیر شد.