جمعه 23 آبان 1404

آموزشی خبرگزاری ایسنا

آموزشی خبرگزاری ایسنا

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی از پرداخت وام شهریه به دانشجویان این دانشگاه خبر داد.

پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی جهت تکمیل کادر هیئت علمی پژوهشی و بالینی خود دعوت به همکاری می‌کند.

دانشگاه استنفورد از ایجاد اولین کلاس واقعیت مجازی (VR) در این دانشگاه خبر داد.

محققان "دانشگاه ییل" آمریکا در مطالعه اخیرشان که با کمک دکتر "آریا مانی" محقق ایرانی انجام شد، توانستند یک ژن را که تاثیر مخربی بر بیماری کبد چرب دارد، شناسایی کنند.

در افتتاحیه نشست ستاد اقامه نماز و امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه‌های علوم پزشکی تاکید شد: برای ایجاد تغییر رفتار افراد، نیازمند تغییر در لایه بسیار عمیق هستیم و اگر می‌خواهیم تحولی در جامعه ایجاد کنیم و سطح ایمان جامعه را بالا ببریم، باید از دانشگاه کار را آغاز کنیم و رسالت سنگین خود را بپذیریم.

محققان "دانشگاه استکهلم" در مطالعه اخیرشان از رصد سیاره‌ای غول‌پیکر که در حال چرخش به دور داغ‌ترین و پرجرم‌ترین سامانه ستاره‌ای دوگانه بوده، خبر داده‌اند که این موضوع دانشمندان را شگفت‌زده کرده است؛ چرا که این اتفاق ایده‌های آنها در مورد چگونگی تشکیل سیارات و ستارگان را به چالش کشیده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت در بازدید از خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی در تهران تاکید کرد: دانشجویان پزشکی تحت پوشش رایگان بیمه تکمیلی قرار می‌گیرند و این بیمه، بسته کاملی است که خدمات دندانپزشکی را نیز شامل می شود.

معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت ضمن تشریح برنامه‌ها، خدمات و اقدامات معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت تاکید کرد: از شکل‌گیری زنجیره تولید سلامت در کشور حمایت می‌کنیم.

وزیر بهداشت با بیان این که قرار نیست نوآوری‌ها همه از تهران باشد، باید هر دانشگاه علوم پزشکی در هر نقطه از کشور خود را موظف بداند در لبه دانش حرکت کند، گفت: تولید دانش باید وسیله‌ای برای رشد و تحول سلامت کشور شود، لذا باید زمینه مشارکت علوم غیرپزشکی در تحقیقات را فراهم کنیم.

گروهی از محققان در مطالعه اخیرشان از توسعه یک حسگر قابل اتصال بر روی پوست که قادر به شناسایی و اندازه گیری نیکوتین موجود در بخار سیگارهای الکترونیکی است، خبر داده‌اند. این فناوری به طور بالقوه می‌تواند برای تشخیص سایر مواد خطرناک موجود در هوا نیز به کار رود.

مراسم بزرگداشت روز دانشجو در پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی با تلاش و همکاری کانون دانشجویان، شورای فرهنگی، معاونت آموزشی این پژوهشگاه و دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی جهاد دانشگاهی برگزار شد.

ناسا امروز تلسکوپ پرتو ایکس جدید خود موسوم به "کاوشگر تصویربرداری قطبش‌سنجی اشعه ایکس" (Imaging X-ray Polarimetry Explorer) را که معمولا با عنوان مخفف آی‌ایکس‌پی‌ای (IXPE) از آن یاد می‌شود، به فضا پرتاب کرد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران ضمن معرفی برنامه‌های جشنواره پژوهش و فناوری سال 1400 این و اهتمام ویژه آن به توسعه فناوری و تعاملات صنعتی، از راه‌اندازی وب سایت جامع هفته پژوهش برای اولین بار خبر داد و افزود: مراسم روز پژوهش دانشگاه، دوشنبه 22 آذرماه با حضور مقامات عالی کشوری برگزار می‌شود.

معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در بازدید از پژوهشگاه صنعت نفت گفت: طرح ملی میزبانی پژوهشگاه صنعت نفت و قرار دادن امکانات در اختیار دانشجویان تحصیلات تکمیلی در راستای نظام نیازها و ایده‌های وزارت علوم است.

یک گروه از دانشجویان ایرانی با ایده‌ای برای حل معضلات روستای توریستی و صنایع دستی «قاسم‌آباد گیلان»، به مرحله نهایی لیگ ایده‌پردازی سازمان جهانی گردشگری در سال 2021 راه یافتند.

مدیریت مجموعه هتل‌های لوکس "کمپینسکی" مستقر در سوئیس، در آینده‌ای نزدیک یک اقامتگاه و هتل شناور در کلانشهر پیشرفته و فوق لوکس جهان یعنی در دبی، افتتاح خواهد کرد.