شنبه 28 تیر 1404

باید با تمام ظرفیت در جهت امیدآفرینی در جامعه عمل کنیم

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
باید با تمام ظرفیت در جهت امیدآفرینی در جامعه عمل کنیم

دولابی گفت: بیان اقدامات خوب و مثبت دولت در عرصه‌های مختلف، رسالتی جدی است و باید با تمام ظرفیت در جهت امیدآفرینی در جامعه عمل کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین محمد حاجی ابوالقاسم دولابی عضو شورای هماهنگی ارتباطات ریاست جمهوری با حوزه و روحانیت که در جمع مشاوران امور روحانیت استانداران سخن می‌گفت، بیان کرد: بیان اقدامات خوب و مثبت دولت در عرصه‌های مختلف، رسالتی جدی است و باید با تمام ظرفیت در جهت امیدآفرینی در جامعه عمل کنیم.

وی ادامه داد: امروز که کشور به قله‌های پیشرفت نائل آمده و جریان دشمن با دسیسه‌های مختلف به دنبال مقابله با حرکت شتابان کشور است، روحانیت به عنوان پیشقراولان حرکت انقلابی باید در مسیر روشنگری و تبیین، عمل کنند.

دولابی با بیان اینکه اتفاقات اخیر دست و پا زدن دشمن برای مقابله با مسیر رو به رشد جمهوری اسلامی ایران است؛ گفت: در دولت سیزدهم براساس نظرات اقتصاددانان برای نخستین بار در 100 سال گذشته، تراز تجاری کشور مثبت شده است.

وی با بیان اینکه روحانیت همواره ملجا مردم بوده است، افزود: مشکلات اقتصادی مردم باید به مسئولان گفته شود و در این جهت روحانیت معزز باید فعالانه عمل کنند.

عضو شورای هماهنگی ارتباطات ریاست جمهوری با حوزه و روحانیت، در خصوص اقدامات و تلاش‌های انجام شده در دولت هم اظهار کرد: در عرصه استفاده از ظرفیت حوزه برای دولت، اقداماتی نظیر سند تحول دولت با هماهنگی ریاست جمهوری در حوزه، به هم اندیشی گذاشته شد تا روحانیت هم در این خصوص نظر و دیدگاه خود را ارائه دهند.

دولابی عرصه تبلیغ را دیگر ظرفیت حوزه دانست و در خصوص رابطه حوزه و آموزش و پرورش تاکید کرد: ارتباط با دانش آموزان و دانشجویان نباید قطع شود.

وی بر تقویت ارتباط دستگاه اجرایی با روحانیت تاکید کرد و گفت: ارتباط روحانیت با اساتید دانشگاه و همچنین امدادرسانی به مردم آسیب دیده ناشی از حوادث طبیعی و ورود به کار جهادی مورد تاکید است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت