یک‌شنبه 11 آبان 1404

تندباد 110 کیلومتری مشگین شهر را درنوردید

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
تندباد 110 کیلومتری مشگین شهر را درنوردید

اردبیل - ایرنا - تندباد که سرعت آن در برخی از ساعات به 110 کیلومتر بر ساعت نیز می رسید روز جمعه مشگین شهر را درنوردیده و موجب وارد شدن خسارت به تاسیسات زیربنایی و اماکن عمومی این شهرستان

تندباد موجب فروریختن دیوارهای کم دوام، ریشه کن شدن درختان کهنسال و شکسته شدن شیشه برخی از منازل و مغازه ها شد.

اکبر صمدی فرماندار مشگین‌شهر با بیان اینکه طوفان به تاسیسات برق‌رسانی شهرستان خسارت زده، افزود: در اثر طوفان جریان برق تعدادی از روستاهای منطقه قطع شد.

رحمت انوری شهردارمشگین شهر نیز گفت: بر اثر وزش تندباد خسارت قابل توجهی به مبلمان شهری وارد شده وتعداد زیادی از درختان، درختچه ها، المان های شهری و چراغ‌های تزئینی آسیب دیده است.

همچنین وقوع توفتان و پدیده گرد و خاک موجب کاهش دید افقی در جاده های این شهرستان شد.

فرماندار مشگین‌شهر با حضور در سطح شهر و برخی از روستاهای تابعه از آماده باش ستاد مدیریت بحران خبر داده و گفت: میزان دقیق خسارت هنوز وارده برآورد نشده است.

*س_برچسب‌ها_س*