پنج‌شنبه 9 اسفند 1403

خسارت 10 تریلیون دلاری ویروس کرونا به اقتصاد جهان

خبرگزاری اکو نیوز مشاهده در مرجع
خسارت 10 تریلیون دلاری ویروس کرونا به اقتصاد جهان

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران به نقل از خبرگزاری تاس، الکسی کودرین، رئیس اتاق حساب‌های روسیه در یک سخنرانی ویدئویی برای شرکت‌کنندگان در مجمع بین‌المللی شهرداری های کشورهای بریکس اعلام کرد که مجموع ضرر اقتصاد جهان درپی همه‌گیری کرونا از 4 تریلیون دلار به 10 تریلیون دلار رسیده است.

وی با بیان اینکه بر اساس برآوردهای مختلف، خسارات اقتصاد جهان از این همه گیری از 4 تریلیون دلار به 10 تریلیون دلار رسیده است که عمده این زیان ها به ویژه بودجه مناطق و شهرداری ها را شامل می شود.

این مقام روسیه در ادامه تأکید کرد: سیستم های بهداشت و درمان کشورها در سراسر جهان عدم آمادگی خود را برای این همه گیری نشان داده اند.

کودرین گفت: دستگاه های حمایت اجتماعی و بهداشتی نشان داده‌اند که برای شوک‌های جهانی آمادگی ندارند. وظیفه امروز نهادهای دولتی و سازمان‌های نظارتی در همه سطوح این است که مکانیسم‌هایی را پیش‌نویس کنند که این دستگاه‌ها را قادر بسازد تا پایدارتر و کارآمدتر شوند.