چهارشنبه 21 آبان 1404

رشد 5 درصدی تولید برق در سال 1400

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
رشد 5 درصدی تولید برق در سال 1400

تهران - ایرنا - ظرفیت نامی نیروگاه‌های کشور تا پایان آذرماه 1400 به 86 هزار و 215مگاوات رسیده که میزان تولید انرژی برق این نیروگاه‌ها در بازه مذکور، 280میلیارد کیلووات ساعت بوده که نسبت به دوره مشابه در سال 1399 حدود 5 درصد رشد داشته است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، یکی از برنامه‌های «علی اکبر محرابیان» وزیر نیروی دولت سیزدهم در زمان آغاز به کار دولت، توسعه ظرفیت نیروگاهی کشور به میزان 30 هزار مگاوات بود.

وی، همان زمان گفت که به منظور توسعه زیرساخت‌های تامین برق در کشور و جلوگیری از خاموشی‌های احتمالی، 30 هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی تا چهار سال آینده به شبکه برق کشور اضافه می‌شود.

محرابیان افزود: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته 10 هزار مگاوات از این ظرفیت توسط نیروگاه‌های جدید حرارتی و تبدیل واحدهای سیکل ساده به سیکل‌ترکیبی، 10 هزار مگاوات با سرمایه‌گذاری صنایع در بخش تولید برق و 10 هزار مگاوات توسط نیروگاه‌های تجدیدپذیر تامین خواهد شد. وی تاکید کرده است که برای تحقق این برنامه، تفاهم‌نامه‌ای برای احداث 10 هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی با صنایع منعقد شده است که این امر با حمایت وزارتخانه‌های نیرو و صمت عملیاتی خواهد شد.

گزارش های تازه شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی ایران نشان می دهد ظرفیت نامی نیروگاه های کشور تا پایان آذرماه 1400 به 86 هزار و 215مگاوات رسیده که میزان تولید انرژی برق این نیروگاه ها در بازه مذکور، 280میلیارد کیلووات ساعت بوده است که نسبت به دوره مشابه در سال 1399 حدود 5 درصد رشد داشته است.

بیش از 95 درصد کل انرژی تولید شده در 9ماه ابتدایی سال جاری توسط نیروگاه های حرارتی تولید شده است.

از ابتدای دولت سیزدهم 969 مگاوات نیروگاه حرارتی راه اندازی شده است و 94 مگاوات نیز افزایش ظرفیت ناشی از ارتقای عملکرد واحد های حرارتی محقق شده است.

چندی پیش معاون برق و انرژی وزیر نیرو گفت: براساس برنامه‌ریزی وزیر نیرو، تا چهار سال آتی 35 هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاهی کشور افزوده می‌شود که تا تابستان سال آینده پنج‌هزار مگاوات نیروگاه جدید وارد مدار خواهد شد.

«همایون حایری» افزود: از این تعداد 500 مگاوات مربوط به نیروگاه های تجدیدپذیر خواهد بود که یک رکورد در کشور محسوب می‌شود.

برچسب‌ها