پنج‌شنبه 27 شهریور 1404

سرویس مدرسه تپسی از فردا به صورت تدریجی آغاز به کار خواهد کرد

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
سرویس مدرسه تپسی از فردا به صورت تدریجی آغاز به کار خواهد کرد

مدیر روابط عمومی تپسی گفت: ارائه سرویس مدرسه تپسی به دانش آموزان، از فردا به صورت تدریجی آغاز می‌شود و طی روز‌های آتی تا دهم مهرماه، ادامه پیدا خواهد کرد.

نگار عرب گفت: مهم‌ترین دلایل تاخیر در ارائه سرویس، افزایش چشمگیر درخواست‌های والدین طی هفته آخر شهریور و غیرقطعی بودن ساعات مدارس تا لحظات آخر و درخواست‌های متعدد والدین برای تغییر ساعات بوده است.

او گفت: برای نهایی کردن سرویس مدرسه تپسی و تخصیص راننده، لازم است کل درخواست‌ها بر اساس مسیر رفت و برگشت و ساعت مدارس بررسی شده و دانش‌آموزانی که بیشترین همسانی را در این موارد باهم دارند در یک سرویس قرار داده شوند. بر همین اساس، تغییراتی که پیش از این گفته شد ارائه سرویس را با تاخیر مواجه کرد.

عرب گفت: تپسی روز گذشته با ارسال یک پیام، ضمن عذرخواهی از والدین، این موضوع را به آن‌ها اطلاع داد. همچنین برای جبران این موضوع و تسهیل رساندن دانش‌آموزان به مدرسه طی این روزها، روزانه 100 هزار تومان تخفیف تپسی به والدین ارائه شده است.

مدیر روابط عمومی تپسی گفت: هزینه‌ای که والدین برای دریافت سرویس در این روز‌ها پرداخت کرده‌اند نیز به آن‌ها بازگردانده خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت، تجارت و کشاورزی