پنج‌شنبه 9 اسفند 1403

شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل در مسیر علمی‌تر شدن گام برمی‌دارد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل در مسیر علمی‌تر شدن گام برمی‌دارد

اردبیل - ایرنا - مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل گفت: این شرکت برای توسعه بخش‌های مختلف در مسیر علمی‌تر شدن با استفاده از ظرفیت مراکز علمی تلاش می‌کند.

به گزارش ایرنا، محمد اهلی روز پنجشنبه در نشست با رییس جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل اظهارداشت: در قالب تفاهم‌نامه همکاری می‌توان با استفاده از ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی در استان بخش‌های مختلف این شهرک را ساماندهی کرد.

وی از اجرای پروژه نظام مبادلات پیمانکاری فرعی ایران (ISPX) با هدف توانمندسازی واحدها خبر داد و افزود: در خوشه فرش از این طریق 32 هزار نفر عضو ثبت شده و این موضوع نشان می‌دهد که spx می‌تواند موتور محرک بنگاه‌های صنعتی کوچک و متوسط باشد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل بیان کرد: در طرح مشاغل خانگی می‌توان از طریق اشتراک‌گذاری تجربه‌ها به تحقق اهداف کمک کرد چرا که این الگو ثمرات مطلوبی برای منطقه داشته و هم در حوزه مهارت‌آموزی و هم اشتغال برنامه موثری به نظر می‌رسد.

اهلی با بیان اینکه شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل در راه‌اندازی پایلوت نیمه‌صنعتی تولید نشاسته حفاری همکاری خواهد کرد، گفت: همت جهاد دانشگاهی برای ایجاد صنایع تبدیلی و بهره‌برداری از محصولات تولیدی استان ارزشمند است چرا که از این طریق می‌تواند در تبدیل محصول سیب‌زمینی استان به نشاسته حفاری موردنیاز در صنعت نفت نقش ایفا کند.

رییس جهاد دانشگاهی استان اردبیل هم گفت: جهاد دانشگاهی گام‌های مناسبی برای فعالیت‌های فرهنگی، آموزشی، پژوهشی، اشتغال و سلامت استان برداشته و امیدواریم دستگاه‌های اجرایی در این راستا همکاری‌های مناسبی داشته باشند.

مهران اوچی اردبیلی افزود: برغم وجود شرایط کرونایی جهاد دانشگاهی اقدام به راه‌اندازی سامانه آموزش‌های مجازی کرده که در حال حاضر می‌تواند به عنوان بستر قابل توجه در ارائه آموزش‌های عمومی، تخصصی و دانشگاهی و کارکنان دولت مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

وی اظهارداشت: در حوزه کارآفرینی و اشتغال‌زایی نیز این واحد اقدام به راه‌اندازی مرکز رشد فناوری فرآورده‌های گیاهان دارویی کرده و در حال حاضر با 16 واحد فناور مستقر و پذیرش 34 طرح فناورانه، تلاش دارد با حمایت از این واحدها اقدامات موثری برای اجرای ایده‌ها، تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان، تولید داروهای گیاهی و توسعه کارآفرینی انجام دهد.

او با اشاره به اینکه راه‌اندازی پایلوت نیمه‌صنعتی تولید نشاسته حفاری به عنوان طرح کلان ملی استانی از اولویت‌های جهاد دانشگاهی استان است، افزود: با بهره‌گیری از حمایت‌های علمی و فنی پژوهشکده صنایع شیمیایی ایران، ساخت این واحد نیمه‌صنعتی در قالب طرح فناورانه با حمایت دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی و استانداری اردبیل و با همکاری این پژوهشکده اجرا خواهد شد که این امر نیازمند مشارکت بخش‌های تولیدی و صنعتی استان بویژه شرکت شهرک‌های صنعتی است.

رییس جهاد دانشگاهی استان اردبیل اجرای طرح ملی "توسعه مشاغل خانگی" را در راستای فراهم کردن زمینه توانمندسازی، خوداشتغالی و اتصال به بازار فعالان این عرصه دانست و تصریح کرد: این طرح، به کارفرمایی اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان توسط جهاد دانشگاهی در اردبیل در حال اجرا است که این امر به یقین در توسعه اشتغال موثر خواهد بود.

وی با بیان اینکه در بخش اتصال محصولات به بخش صنعت می‌توانیم با شرکت شهرک‌های صنعتی همکاری‌های مشترکی داشته باشیم و گفت: برگزاری دوره‌های آموزشی، رویدادهای فناورانه و کارآفرینی، فعالیت‌های رسانه‌ای و بررسی چالش‌های بخش‌های مختلف می‌تواند از زمینه‌های همکاری مشترک با شهرک‌های صنعتی استان باشد و این نهاد از آماده همکاری برای فعالیت‌های مشترک است.

*س_برچسب‌ها_س*