محسن هاشمی
محسن هاشمی
اعضای شورای شهر تهران با پیشنهاد کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا مبنی بر رد پیشنهاد ثبت ملی توچال مخالفت کردند.
تهران - ایرنا - رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: پیشنهاد تردد و خروج از منزل براساس آخرین شماره کدملی را از طریق حناچی (شهردار تهران) به ستاد مدیریت کرونا ارایه دادیم.
اقتصادنیوز: رئیس شورای شهر تهران با اشاره به ضرورت دسترسی تهرانیها به تست فوری کرونا، گفت: شناسایی به موقع بیماران بهترین عامل جلوگیری از انتشار ویروس است.
اعضای شورای شهر تهران پیشنهادی مبنی بر برگزاری مجازی جلسات روزهای سه شنبه این شورا را بررسی کردند.
رئیس شورای شهر تهران گفت: پیشنهاد دادهایم حضور تهرانیها در خیابان و خروج از منزل براساس آخرین شماره کدملی باشد.
رئیس شورای شهر تهران پیشنهاد داد برای کنترل حضور شهروندان در سطح شهر براساس شماره کارت ملی شهروندان روزانه یکدهم شهروندان اجازه حضور داشته باشند.
در جلسه صبح امروز شورای شهر تهران، اعضای این شورا همچنان بر ثبت ملی توچال به عنوان میراث طبیعی شهر تهران تاکید کردند.
هاشمی گفت: پیشنهاد مدیریت شهری برای کنترل تردد شهروندان به منظور مقابله با کرونا دهک بندی شهروندان برای تردد در ماه است.
اقتصادنیوز: رئیس شورای شهر تهران با اشاره به انقباض منابع مالی شهرداری در پی شیوع کرونا گفت: در نامهای به رئیس جمهور تقاضای استفاده شهرداری از کمک دولت و همچنین بخشی از وام مصوب برای حفظ اشتغال داده شده است.
اعضای شورای شهر تهران نتوانستند بر سر کاهش تعداد جلسات شورای شهر در زمان بحران کرونا به جمع بندی برسند.
رئیس شورای شهر تهران با اشاره به انقباض منابع مالی شهرداری در پی شیوع کرونا گفت: در نامهای به رئیس جمهور تقاضای استفاده شهرداری از کمک دولت و همچنین بخشی از وام مصوب برای حفظ اشتغال داده شده است.
رئیس شورای شهر تهران با اشاره به ضرورت دسترسی تهرانیها به تست فوری کرونا، گفت: شناسایی به موقع بیماران بهترین عامل جلوگیری از انتشار ویروس است.
رئیس شورای شهر تهران با اشاره به ضرورت دسترسی تهرانیها به تست فوری کرونا، گفت: شناسایی به موقع بیماران بهترین عامل جلوگیری از انتشار ویروس است.
تهران - ایرنا - رییس شورای اسلامی شهر تهران از آمادگی مدیریت شهری برای تعامل با وزارت بهداشت در انجام تست کرونا با هدف بررسی وضعیت مبتلایان و رصد آنها در پایتخت خبر داد.