پنج‌شنبه 9 اسفند 1403

مراسم سالروز عملیات فتح‌المبین در یادمان شهدای شوش برگزار می‌شود

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
مراسم سالروز عملیات فتح‌المبین در یادمان شهدای شوش برگزار می‌شود

شوش - مراسم سالروز عملیات بزرگ فتح‌المبین در یادمان شهدای فتح‌المبین شوش با سخنرانی فرمانده سپاه حضرت ولی‌عصر (عج) خوزستان برگزار می‌شود.

شوش - مراسم سالروز عملیات بزرگ فتح‌المبین در یادمان شهدای فتح‌المبین شوش با سخنرانی فرمانده سپاه حضرت ولی‌عصر (عج) خوزستان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم سالروز عملیات غرورآفرین فتح‌المبین روز سه‌شنبه دوم فرودین‌ماه 1401 ساعت 9 صبح در یادمان شهدای فتح‌المبین برگزار می‌شود.

سخنران اصلی مراسم گرامیداشت سالروز عملیات غرور آفرین فتح‌المبین سردار «حسن شاهوارپور» فرمانده سپاه حضرت ولی‌عصر (عج) خوزستان است.

این مراسم با حضور مردم شوش، راهیان نور و مسافران نوروزی در یادمان شهدای گمنام فتح‌المبین برگزار خواهد شد.

به گزارش مهر، عملیات فتح‌المبین در ساعت سی دقیقه بامداد روز دوشنبه 2 فروردین 1361 با رمز «یا زهرا علیها السلام» آغاز شد.

این عملیات در جبهه جنوب ایران در منطقه غرب شوش و دزفول با وسعت حدود دو هزار 500 کیلومتر مربع انجام شد.

طرح‌ریزی این عملیات که از آبان 1360 آغاز شد، باعث بیرون راندن نیروهای عراقی از خاک خوزستان شد. این عملیات با فرماندهی مشترک ارتش و سپاه با حضور 100 هزار نفر از سربازان اسلام در قالب 35 گردان ارتش و 100 گردان از سپاه، پس از حدود 18 ماه از شروع تجاوز عراق آغاز شد.

همچنین در این عملیات نیروهای ایرانی به خاطر حملات موج انسانی تلفات بسیار سنگین‌تری در خط مقدم متحمل شدند ولی توانستند در مدت یک هفته نیروهای عراقی در منطقه را محاصره و از بین ببرند.

آزادسازی بخش وسیعی از مناطق اشغال شده منطقه غرب شوش و دزفول، ده‌ها روستای منطقه و انهدام دو لشکر عراق اهداف این عملیات بود و درنهایت عملیات با پیروزی قاطع نیروهای ایران و کشته شدن 25 هزار عراقی و 15 هزار اسیر به پایان رسید.