پنج‌شنبه 27 شهریور 1404

درخواست برخی از کشور‌ها از ایران برای به تعویق انداختن رای‌گیری درباره قطعنامه

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
درخواست برخی از کشور‌ها از ایران برای به تعویق انداختن رای‌گیری درباره قطعنامه

نماینده دائم ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین به تشریح آخرین وضعیت قطعنامه مطرح شده از سوی ایران و چند کشور دیگر به نشست کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پرداخت.

باشگاه خبرنگاران جوان «رضا نجفی» سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین امروز پنجشنبه 27 شهریور پیرامون آخرین وضعیت قطعنامه مطرح شده از سوی جمهوری اسلامی ایران و چند کشور دیگر به نشست کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: تعداد قابل توجهی از کشور‌های عضو آژانس که روابط خوبی با ایران و دیگر بانیان قطعنامه دارند و حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به ایران را شدیدا محکوم کرده‌اند در تماس‌های جداگانه با ایران و دیگر کشور‌های بانی قطعنامه اظهار داشته‌اند که به شدت از سوی آمریکا تحت فشار و تهدید هستند تا به قطعنامه ارائه شده رای مثبت ندهند.

وی ادامه داد: به گفته نمایندگان این کشورها، امریکا تک‌تک به کشور‌ها مراجعه و تهدید کرده که به قطعنامه ایران رای منفی یا ممتنع بدهند. تعدادی از این کشور‌ها اعلام کرده‌اند که «رای ممتنع» به این قطعنامه موضع واقعی آنها نیست و لذا از ایران اکیدا درخواست کرده‌اند تا در مشورت با دیگر همبانیان قطعنامه، اقدام روی قطعنامه را به کنفرانس سال آینده موکول کند.

به گفته نجفی جمهوری اسلامی ایران و دیگر بانیان قطعنامه نمی‌خواهند کشور‌های عضو کنفرانس را در معرض یک تصمیم غیرواقعی قرار دهند لذا تصمیم گیری درباره ادامه این روند، میان کشور‌های بانی قطعنامه در جریان است.

منبع: ایرنا