شنبه 10 آذر 1403

نماینده مجلس: کادر درمان خط مقدم مواجه با بیماری هستند / لزوم نگاه عادلانه به تلاش‌ها

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
نماینده مجلس: کادر درمان خط مقدم مواجه با بیماری هستند / لزوم نگاه عادلانه به تلاش‌ها

نماینده بهشهر در مجلس با بیان اینکه کادر درمان جان بر کف در مواجه با بیماران مجاهدت نموده و کماکان فداکارانه در خط مقدم هستند، گفت: انتظار میرود با نگاهی عادلانه تلاشهای شبانه روزی آنها مورد توجه قرار گیرد.

- اخبار سیاسی -

غلامرضا شریعتی رییس مجمع نمایندگان مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، ضمن انتقاد از کم‌توجهی به رزیدنت های رشته پزشکی، اظهار داشت: بار عمده نظام سلامت به دوش رزیدنت ها است که هیچگونه بیمه نداشته و با حداقلی ترین کمک هزینه و شرایط سخت کاری روبرو هستند.

وی با تاکید بر اهمیت رعایت عدالت میان اعضای پزشکان هیئت علمی و پزشکان درمانی بعنوان خط مواجه با بیماران، افزود: کادر درمان جان بر کف در مواجه با بیماران مجاهدت نموده و کماکان فداکارانه در خط مقدم هستند و می‌بایست پزشکان غیر هیئت علمی و دانشگاهی، مورد توجه واقع گردند و انتظار میرود با نگاهی عادلانه تلاشهای شبانه روزی آنها مورد توجه قرار گیرد.

نماینده مردم بهشهر در مجلس با بیان اینکه افزایش حقوق هیئت علمی و معافیت مالیاتی، محل بحث و مناقشه است، گفت: بار عمده نظام سلامت بدوش رزیدنت‌هایی است که بدون هیچگونه بیمه و با حداقلی ترین کمک هزینه تحصیلی و با سخت‌ترین شرایط کاری روبرو هستند.

شریعتی ادامه داد: پاداش به نسبت خدمت و همت کادر درمان ضروری است و دراین میان نباید پزشک درمانی را نادیده گرفت که خط اول و آخر درمان و مواجه با بیمار محسوب میشوند؛ نسبت به پزشکان درمانی نباید به حدی باشد که شاهد تفاوت 90 درصدی در میزان دریافتی و همچنین مشمولیت قانون پرداخت پله‌کانی و مالیات 35 درصدی پزشکان درمانی باشیم.

وی اظهار کرد: باتوجه به قوانین سخت آموزشی و کاری وانضباطی که متوجه اکثر قریب به اتفاق رشته‌های دستیاری پزشکی یا همان رزیدنتی و همچنین دوره‌های دستیاری تخصصی پزشکی و دوره های دستیاری فوق تخصصی میباشد، امسال نیز به مراتب ناراحت کننده تر از سالهای پیش، شاهد عدم اقبال و شرکت فرزندان نخبه این سرزمین در آزمون های ورودی این مقاطع بوده‌ایم.

نماینده بهشهر در مجلس بیان کرد: فکر جدی و مسئولیت پذیری در قبال این موضوع را نپذیریم، شاهد به هدر رفتن سرمایه‌های عظیمی از نیروی جوانی و دانش فرزندان‌مان خواهیم بود که در نهایت آسیب آن متوجه نظام مدیریتی و همچنین خدمت رسانی خواهد شد و ممکن است به دورانی برگردیم که پزشکان کشور های همسایه، نیازمان را برآورده کنند.

انتهای‌پیام /