شنبه 1 اردیبهشت 1403

واریز 17 هزار و 375 میلیارد ریال بابت خرید تضمینی محصولات کشاورزی

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
واریز 17 هزار و 375 میلیارد ریال بابت خرید تضمینی محصولات کشاورزی

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو از سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها، «امید حاجتی» با اعلام این خبر، افزود: این مبلغ از منابع درآمدی تبصره 14 و در راستای اجرای بند 24 جدول مصارف تبصره مذکور در قانون بودجه سال 1400 و برای خرید یارانه نهادها، عوامل تولید و خرید تضمینی محصولات بخش کشاورزی به حساب وزارت جهاد کشاورزی واریز شد. وی گفت: تامین نیاز‌های این حوزه به‌منظور حمایت از کشاورزان به‌ویژه...

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو از سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها، «امید حاجتی» با اعلام این خبر، افزود: این مبلغ از منابع درآمدی تبصره 14 و در راستای اجرای بند 24 جدول مصارف تبصره مذکور در قانون بودجه سال 1400 و برای خرید یارانه نهادها، عوامل تولید و خرید تضمینی محصولات بخش کشاورزی به حساب وزارت جهاد کشاورزی واریز شد. وی گفت: تامین نیاز‌های این حوزه به‌منظور حمایت از کشاورزان به‌ویژه در حوزه تولید و خرید تضمینی محصولات کشاورزی از جمله زعفران انجام شده است. مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها بیان‌داشت: این مبلغ در سه مرحله به حساب وزارت جهاد کشاورزی واریز شد؛ در مرحله نخست هفت‌هزار و 875 میلیارد ریال و در مرحله دوم، سه هزار میلیارد ریال واریز شد و همچنین مبلغ 6 هزار و 500 میلیارد ریال به صورت اسناد خزانه (در مجموع 17 هزار میلیارد و 375 میلیون ریال) در اختیار این وزارتخانه قرار گرفت تا حمایت دولت در این بخش انجام شود. وی اضافه‌کرد: این حمایت در حالی انجام شده است که این رقم در بودجه سال قبل بابت خرید یارانه نهاده‌ها، عوامل تولید، خرید تضمین محصولات بخش کشاورزی 6 هزار و 500 میلیارد ریال بوده است و در بودجه امسال افزایش یافته است.

*س_ پرداخت یک‌هزار و 750 میلیارد ریال برای خرید واکسن مایه کوبی دام _س*

حاجتی به اعتبار هزینه‌ای برای خرید واکسن برای واکسیناسیون دام اشاره کرد و گفت: در قانون بودجه 1400 مبلغ سه‌هزار و 500 میلیارد ریال در جدول مصارف هدفمندی تبصره (14) برای خرید واکسن واکسیناسیون دام پیش‌بینی شده است و تا این مرحله یک‌هزار و 750 میلیارد ریال به حساب سازمان دامپزشکی کشور واریز شد. وی با بیان اینکه تامین منابع و حمایت از بخش‌های تعیین شده در جدول مصارف تبصره 14 با هدف افزایش تولید و بالا بردن بهره‌وری در این بخش انجام شده است، ادامه‌داد: با حمایت انجام شده در این بخش توسط دولت و اجرای دقیق نظام حمایتی براساس قانون توسط مسوولان ذی‌ربط در سازمان دامپزشکی کشور، کشاورزان و دامداران می‌توانند از این حمایت‌ها در جهت بالا بردن ایمنی دام‌ها و تولیدات خود بهره ببرند. مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها، همچنین به ردیف هزینه‌ای جدید در این بخش اشاره کرد و افزود: بخشی از این اعتبار پرداخت شده برای تولید و تامین نیاز داخل و صادرات زعفران انجام شده است. گفتنی است، امسال سازمان هدفمندی یارانه‌ها از محل منابع این سازمان 10 هزار و 934 میلیارد ریال اعتبار به بخش‌های مختلف بهزیستی، چایکاران، ایثارگران و مسکن محرومان، مبلغ 10 هزار میلیارد ریال بابت یارانه نان و خرید تضمینی گندم به شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران، 10 هزار میلیارد ریال به بازنشستگان دستگاه‌های اجرایی ملی و استانی و 2 هزار و 420 هزار میلیارد ریال برای هوشمندسازی و تجهیزات آموزشی مدارس و هنرستان‌ها پرداخت کرد.