جمعه 10 اسفند 1403

وزیر آموزش و پرورش: پرداخت‌های معلمان بر اساس رتبه‌بندی است

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
وزیر آموزش و پرورش: پرداخت‌های معلمان بر اساس رتبه‌بندی است

فارس نوشت: وزیر آموزش و پرورش در حاشیه جلسه هیات دولت، گفت: پرداخت‌های معلمان بر اساس رتبه‌بندی است و این فرایند ادامه دارد و پرداختی‌های جدید بر اساس احکام جدید خواهد بود.

رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه جلسه هیات دولت، گفت: پرداخت‌های معلمان بر اساس رتبه‌بندی است و این فرایند ادامه دارد و پرداختی‌های جدید بر اساس احکام جدید خواهد بود.

وی افزود: بیش از 100 نفر دو شیفت به اعتراضات رتبه بندی معلمان رسیدگی می کنند. هر ماه 50-60 حکم صادر می شود.

صحرایی گفت: فرآیند اجرایی کردن رتبه بندی و رسیدگی به اعتراضات رتبه بندی فرآیند دائمی و پیوسته ماست. رتبه بندی معلمان جزئی از فرآیند تعلیم و تربیت شده و به طور پیوسته درگیر آن هستیم.

وزیر آموزش و پرورش گفت: فرهنگیان باید احساس کنند صندوق ذخیره فرهنگیان برای آنها سودمند است الان این حس در تعداد زیادی از فرهنگیان وجود ندارد.

بیشتر بخوانید:

نبود معلم در برخی از مدارس تهران / معاون ابتدایی شهر تهران: اطلاع کافی ندارم

47236

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1820752