جمعه 10 اسفند 1403

یارانه دستمزد به کارفرمایان خلخالی پرداخت می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
یارانه دستمزد به کارفرمایان خلخالی پرداخت می‌شود

اردبیل_ایرنا_ رییس اداره تعاون، کار ور فاه اجتماعی خلخال از اجرای طرح پرداخت یارانه دستمزد حمایت از کارفرمایان خلخالی خبر داد و گفت: کارفرمایانی که اقدام به جذب کارگران سال اولی خود کنند 30 درصد از حقوق ماهانه کارگران از سوی وزارت تعاون تامین خواهد شد.

به گزارش ایرنا، علیرضا خلیلی روز پنجشنبه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری خلخال افزود: مبلغ حقوق پرداختی از سوی دولت به ازای 50 درصد از مجموع کارگران سال اولی واحدهای تولیدی، کارخانه‌ها و کارفرمایان حدود هفت میلیون ریال می‌باشد.

وی اضافه کرد: این مزایا به کارفرمایانی تعلق می‌گیرد که سابقه بیمه تامین اجتماعی کارگران سال اولی جذب شده توسط آنها کمتر از6 ماه باشد.

او بیان کرد: سهمیه در نظر گرفته شده برای واحدهای کارگری امسال این شهرستان 80 نفر بوده ولی با توجه به شناور بودن اعتبارات اجرای طرح پرداخت یارانه دستمزد در استان اردبیل در صورت استقبال کارفرمایان از این طرح این تعددا به 120 نفر قابل افزایش است.

خلیلی همچنین با اشاره به تعهد ایجاد اشتغال در این شهرستان گفت: امسال تاکنون برای 149 نفر از بیکاران این شهرستان زمینه شغلی ایجاد شده که میزان 9 درصد از مجموع تعهد ایجاد اشتغال خلخال را شامل می‌شود.

او با بیان اینکه در سال گذشته خلخال در بحث انجام تعهد سهمیه اشتغال خود دو برابر سهم در نظر گرفته شده موفق به ایجاد اشتغال برای هزار و 400 نفر شده است، گفت: عوامل متعددی از جمله شیوع بیماری کرونا و تعطیلی 2ماه اول امسال واحدهای تولیدی وکارگری شهرستان از جمله عوامل کاهش تحقق این رقم می‌باشد.

خلخال در جنوب اردبیل واقع است.

*س_برچسب‌ها_س*
یارانه دستمزد به کارفرمایان خلخالی پرداخت می‌شود 2