یکسانسازی استعدادها ناعادلانهترین شیوه آموزشی است
معاون رئیس قوه قضائیه گفت: یکسانسازی استعدادها یکی از اشتباهترین و ناعادلانهترین شیوههای آموزشی است.
معاون رئیس قوه قضائیه گفت: یکسانسازی استعدادها یکی از اشتباهترین و ناعادلانهترین شیوههای آموزشی است.
به گزارش خبرنگار مهر، هفدهمین نشست اندیشهورزی با موضوع: «کتاب درسی؛ برای زندگی یا برای تخصص» با حضور حجتالاسلام والمسلمین دکتر هادی صادقی معاون رئیس قوه قضائیه و رئیس مرکز توسعه حل اختلاف در سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی برگزار شد.
حجتالاسلام هادی صادقی معاون رئیس قوه قضائیه و رئیس مرکز توسعه حل اختلاف با بیان جایگاه ارزشمند سازمان پژوهش در میان سازمانهای علمی کشور گفت: این سازمان مهمترین سازمانی است که برای کل نظام فکری جنبه تربیتی دارد. سازمان پژوهش در مقایسه حتی به نسبت دانشگاهها در میان تمام نهادها و سازمانهایی که در کل نظام تربیتی ما فعالیت دارند، نقش فکری و اثرگذار دارد.
حجتالاسلام صادقی در ادامه به تشریح مفهوم عدالت آموزشی پرداخت و گفت: یکسانسازی استعدادها یکی از اشتباهترین و ناعادلانهترین شیوههای آموزشی است و الزام استعدادها و علایق متنوع به خواندن و آموختن مطالب یکسان، شیوه اشتباهی است که رسالت اصلاح و تغییر آن بر عهده سازمان پژوهش نهاده شده است که قطعاً با مسیر سخت و پر چالشی نیز مواجه خواهد شد.
رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضائیه گفت: تمام نهادها و سازمانها اگر واقعاً دغدغه پیشرفت این کشور را دارند، شایسته است که آنها نیز به این هدف بیندیشند و تمام همکاریهای لازم را به عمل آورند.
معاون قوه قضائیه در این نشست با بیان نکاتی درباره برآیندمحوری یا فرآیندمحوری خواستار تحول در نوع نگرش برای برنامهریزی آموزشی در کشور شد و در این زمینه به استماع نظرات مؤلفان و کارشناسان سازمان پرداخت.
هفدهمین نشست «کتاب درسی؛ برای زندگی یا برای تخصص» در حالی برگزار شد که طی سالیان اخیر توجه به مباحث تربیتی در کتب درسی بیش از گذشته مورد توجه مسئولان نظام تعلیم و تربیت قرار گرفته است و سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی به عنوان متولی طراحی و تألیف کتب درسی سلسله نشستهای فوق را به منظور جمع آوری تجربیات معلمان و مدارس در اجرای سند تحول بنیادین برگزار میکند.