دوشنبه 9 مهر 1403

50 درصد رضایت و نارضایتی مردم از ناجا در گرو رفتار پلیس است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
50 درصد رضایت و نارضایتی مردم از ناجا در گرو رفتار پلیس است

تهران - ایرنا - رئیس پلیس پیشگیری گفت: بر اساس بررسی‌های انجام شده بین رفتار، منابع، تجهیزات، خروجی کار و تاثیر دیگران در ماموریت پلیس، بیش از 50 درصد رضایت مندی مردم و نارضایتی مردم در گرو رفتار پلیس است.

به گزارش روز دوشنبه از پایگاه خبری پلیس، سردار "مهدی معصوم بیگی" در مراسم افتتاحیه دوره استانداردسازی و تعالی رفتار کارکنان کلانتری و پاسگاه های سراسر کشور که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد و افزود: حوزه های کلانتری و پاسگاه به میزانی که موفق باشند ماموریت نیروی انتظامی با موفقیت مواجه خواهد شد؛ به عبارتی موفقیت بخش عمده نیروی انتظامی در گرو عملکرد کوپ‌ها و بخش عمده موفقیت کوپ‌ها در گرو رفتار خوب است بنابراین مقوله رفتار صحیح با مردم جزء موضوعاتی است که حتما در این دوره از کارگاه آموزشی بیش از دوره های دیگر مورد اهتمام و توجه است.

وی، خدمت در کلانتری ها و پاسگاه ها را فرصتی ذی قیمت ارزیابی کرد و گفت: این مراکز انتظامی به دلیل قرار داشتن در نقطه تماس با مردم و توانایی گره گشایی از مشکلات مردم می توانند غبار غم و اندوه را از چهره مردم بزدایند و با خیر و برکتی که خداوند متعال از بابت خدمت رسانی بی منت عنایت خواهد کرد، کارکنان در دنیا و آخرت رستگار و عاقبت به خیر شوند.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا اضافه کرد: امیدواریم با ارائه آموزش های صحیح بتوانیم، موجبات صیانت از کارکنان را فراهم آوریم ومسیر خدمات رسانی را بیش از پیش برای مردم هموار کنیم.

سردار معصوم بیگی افزود: کار پلیس عبادت است، هدف اصلی ما نیز بالا بردن سطح کیفی خدمات در کلانتری ها و پاسگاه هاست لذا با اتخاذ راهبردهای لازم در صدد هستیم با ارتقاء مهارت‌های مرتبط با دانش، بینش و سلوک رفتاری، حداکثر خدمات مطلوب را به شهروندان ارائه کنیم.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا هدف از برگزاری کارگاه آموزشی را تحقق فرامین و تدابیر فرمانده معظم کل قوا (مدظله العالی) در تصویرسازی از پلیس خیرخواه، کاربلد، حرفه‌ای و مهربان در ذهن مردم عنوان کرد و افزود: معظم‌له کلانتری و پاسگاه ها را پیشانی و ویترین نیروی انتظامی، نیروهای مسلح و نظام اسلامی برشمرده‌اند که در منظر همگان قرار دارند و مستمرا توسط مردم ارزیابی می شوند لذا این فرمان ایجاب می کند رفتار، گفتار و عملکرد صحیح کارکنان گویای یک پلیس مومن، انقلابی و حرفه ای باشد تا آحاد جامعه با دیدن پلیس احساس آرامش و امنیت کنند.

معصوم بیگی، راه اندازی قرارگاه جهادی تربیت و آموزش در سازمان پلیس را که منجر به ارتقاء مهارت‌های مختلف کارکنان شده است، بیانگر اهمیت امر آموزش از سوی ناجا عنوان کرد و گفت: این اتفاق مهم نتیجه بسیار مطلوبی برای سازمان پلیس داشته است و آن افزایش رضایتمندی مردم است.

وی با طرح این موضوع که پلیس ما از منظر اخلاق حرفه ای قابل مقایسه با هیچ یک از پلیس های دنیا نیست، گفت: خداوند را شاکریم که در سایه تربیت صحیح و اسلامی در حال حاضر کارکنان پلیس نظام اسلامی افرادی مومن، حرفه ای، مقتدر، خیرخواه و مهربان هستند و از این لحاظ به خود می بالیم.

سردار معصوم بیگی ادامه داد: در سایه تعالیم دینی، پلیس نظام اسلامی مظهر رافت، درستی و مهربانی است و کارکنان پلیس در تراز اسلامی ملجاء و پناهگاه ستم دیدگان، یار و یاور مظلومان و امید مردم در مقابله با ناهنجاری‌ها هستند.

سردار معصوم بیگی در بخش دیگر این ارتباط ویدئو کنفرانس خطاب به کارکنان حاضر در کارگاه آموزشی گفت: امروز سازمان‌ها و کارکنانی در پیشبرد ماموریت‌های محوله موفق هستند که از قدرت "کلام" و "بیان" خوب برخوردار باشند از این رو پلیس نیز باید خودش را به قدرت مجاب گری، اقناع و همراه سازی و هنر هم‌افزایی که در حقیقت همان سرمایه اجتماعی پلیس محسوب می شود، مجهز کند.

وی اضافه کرد: اولین ابزار و سلاح پلیس گفتار است، در واقع مهارت پلیس باید به گونه ای باشد قبل از اینکه بخواهد از دیگر سلاح و تجهیزات خود بهره ببرد با استفاده از ابزار لسانی، رفتاری و گفتمان صحیح خود صحنه را مدیریت و کنترل کند.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا ماموریت نیروی انتظامی را ممزوج و جدا ناشدنی از آموزش دانست و افزود: حوزه آموزش به لحاظ حساسیت و تاثیری که بر امنیت و احساس امنیت دارد باید به صورت مستمر ادامه داشته باشد و نتیجه آن ورزیدگی کارکنان در حوزه های مختلف ماموریتی باشد.

سردار معصوم بیگی با تاکید بر پیگیری جدی امور آموزشی و اهتمام ویژه همه فرماندهان و کارکنان به امر آموزش افزود: چنانچه یکایک کارکنان به این مهم به عنوان یک ضرورت و نه به عنوان یک نیاز همت گمارند شاهد تعالی سازمان و تعالی تعامل و ارتباط بین پلیس و مردم بیش از پیش خواهیم بود.

با توجه به شرایط خاص بهداشتی در کشور و ضرورت استمرار و برگزاری گارگاه آموزشی به جهت ارتقاء مهارت های تخصصی و حرفه ای، دوره اول استاندارد سازی و تعالی رفتار ویژه 400 نفر از کارکنان کوپ های سراسر کشور به صورت ویدئو کنفرانس با حضور اساتید درون و برون سازمانی به منظور ارتقاء مهارت های رفتاری و ارتباطی کارکنان، برگزار و کارکنان طی سه روز با تکنیک ها و مهارت های کلامی، تکنیک ها و مهارت های ارتباطی، تکنیک ها و مهارت های کنترل خشم، تکنیک ها و مهارت های کنترل استرس و هیجان، بهداشت روان و اخلاق کاربردی آشنا خواهند شد.

*س_برچسب‌ها_س*