یک‌شنبه 29 تیر 1404

880 طرح و پروژه عمرانی در طرح نشاندار کردن قرار گرفتند + فیلم

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
880 طرح و پروژه عمرانی در طرح نشاندار کردن قرار گرفتند + فیلم

سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: بالغ بر 880 طرح و پروژه در حوزه‌های مختلف با جمع اعتبار بالای 18 هزار میلیارد تومان در معرض رویت صاحبان مشاغل قرار خواهد گرفت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - محمد مهدی موحدی بک نظر سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور اظهار داشت: یکی از برنامه‌های مهم در حوزه مالیات بحث نشاندار کردن پرداخت مالیات‌ها است که استقبال از این طرح بسیار خوب بوده است.

وی ادامه داد: در سال گذشته، یکی از اتفاقات خوب این بود که به موازات پرداخت مالیات طبق تبصره ماده 100 قانون مالیات‌های مستقیم، صاحبان مشاغل توانستند پروژه‌های مختلف را از طریق انتخاب محل مصرف مالیات خود در شهرها و استان‌های خود را مشخص کنند.

او بیان کرد: این یک اتفاق بسیار خوب بود، زیرا در سال گذشته، حدود 1950 طرح و پروژه با اعتباری بالغ بر 12 هزار میلیارد تومان در اختیار مودیان قرار گرفت تا آنها انتخاب کنند.

موحدی توضیح داد: برای امسال نیز تلاش‌ها در زمینه اجرای مالیات و طرح نشاندار کردن آن ادامه دارد.

سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور تاکید کرد: تا این لحظه که این گزارش خدمت شما ارائه می‌شود، بالغ بر 880 طرح و پروژه در حوزه‌های مختلف با جمع اعتبار بالای 18 هزار میلیارد تومان در معرض رویت صاحبان مشاغل قرار خواهد گرفت تا در زمان پرداخت مالیات از آن استفاده کنند.