آئین نامه های استخدامی اعضای هیات علمی و غیرعلمی بازنگری می شود
قائم مقام وزیر علوم در نامه ای به روسای دانشگاه ها خواستار نظرات اصلاحی یا الحاقی پیشنهادی آن مؤسسه در خصوص آئیننامههای «استخدامی اعضای هیأتعلمی» و «استخدامی اعضای غیر هیأت علمی» شد.
قائم مقام وزیر علوم در نامه ای به روسای دانشگاه ها خواستار نظرات اصلاحی یا الحاقی پیشنهادی آن مؤسسه در خصوص آئیننامههای «استخدامی اعضای هیأتعلمی» و «استخدامی اعضای غیر هیأت علمی» شد.
به گزارش خبرنگار مهر، محمد سلیمانی قائممقام وزیر و رئیس مرکز هیأتهای امنا و هیأتهای ممیزه در نامهای به رؤسای دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی پژوهشی و فناوری وابسته به وزارت علوم تحقیقات و فناوری اعلام کرد: «با عنایت به تغییر قوانین و مقررات عمومی کشور و حسب موافقت وزیر علوم با پیشنهاد این مرکز برای بازبینی آئیننامههای موضوع ماده یک قانون احکام دائمی توسعه کشور خواهشمند است دستور فرمائید در اسرع وقت حداکثر تا پایان وقت اداری 18تیر 1401 نظرات اصلاحی یا الحاقی پیشنهادی آن مؤسسه در خصوص آئیننامههای «استخدامی اعضای هیأتعلمی»، «استخدامی اعضای غیر هیأت علمی» و «مالی و معاملاتی» در قالب جدول پیوست به همراه فایل word آن جهت بررسی در کمیتههای بازبینی آئیننامههای فوقالاشاره به این مرکز ارسال شود.
لعیا میزبان، رئیس کمیسیون اداری شورای صنفی کارمندان آموزش عالی کشور در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به نامه قائم مقام و رئیس هیئتهای امنا وزارت علوم به رؤسای دانشگاهها و درخواست ارسال اصلاحیه آئین نامه استخدامی اعضای غیر هیئت علمی پیشنهادی دانشگاهها به وزارت علوم گفت: آئین نامه استخدامی اعضای غیر هیأت علمی، مهر سال 97 به دانشگاهها ابلاغ شده است، آئین نامههایی که برای کارمندان و یا اعضای هیأت علمی ابلاغ میشود 3 سال اعتبار دارد، ولی این آئین نامه از مهر 97 بازنگری و اصلاح نشده است.
وی ادامه داد: در دوره قبل، تبصرههای مانع زایی در مقابل قوانین جاری کشور قرار داده و با آن حق و حقوق کارمندان را تضییع میکردند که میتوان به قانون بازنشستگی کارمندان آموزش عالی و مدارک تحصیلی آنان اشاره کرد.
وی ادامه داد: به عنوان مثال اعلام کردهاند مدرک دکتری را فقط از کارمندان ستادی حوزه وزارت علوم میپذیریم، مدرک دکتری کارمندانی که در دانشگاهها مشغول به فعالیت هستند را نمیپذیریم، این موانع از ریشه اشتباه است و باید اصلاح شود.
رئیس کمیسیون اداری شورای صنفی کارمندان آموزش عالی کشور افزود: بنابراین همه تبصرههای مانع زا آئین نامه مذکور در برابر اجرای قانون به صورت پاورپوینت تهیه شده و مادههایی که با بخشنامههای دولتی و رأی دیوان عدالت اداری مغایر بودند، مشخص شده و به وزیر علوم تحقیقات ارائه شد.
وی افزود: وزیر علوم نیز این اصلاحات را برای رسیدگی به هیأت امنا این وزارتخانه ارائه دادند که دکتر سلیمانی در نامهای به رؤسای دانشگاهها درخواست کرد تا دانشگاهها نیز موانع مغایر با اسناد بالادستی آئین نامه را تا امروز شنبه 18 تیرماه 1401 به وزارت علوم ارسال کنند.
میزبان گفت: اگر پیشنهادهایی که ارائه شده اجرایی شود 80 درصد مشکلات کارمندان در آموزش عالی حل شده و پروندههای کارمندان از دیوان عدالت اداری جمع میشود.