شنبه 21 تیر 1404

فرهنگی خبرگزاری تسنیم

فرهنگی خبرگزاری تسنیم

نتیجه جلسات، به طراحی یک سیلوی خاصِ پرتاب منجر شد که اسمش را «خیبر» گذاشتند و بین خودشان به شَفت و مُغار معروف شد. عملیات حفاری پیچیده‌ای لازم بود، آن روزها امیرعلی حاجی‌زاده، اجرای این کارِ بکر و بی‌نظیر را به عهده گرفت.

سختی جنگ فرصتی شد برای شکوفایی ارزش‌هایی که در روزهای عادی کمتر دیده می‌شد. رویکرد حضرت زینب یادآوری می‌کند که می‌توان در هر حادثه تلخ، جنبه‌های مثبت را دید. این نگاه، نه به معنای انکار سختی‌ها بلکه انتخابی آگاهانه برای دیدن نور در میان تاریکی‌هاست.

رئیس موسسه شهید باقری از انتشار 3 جلد نخست مجموعه خاطرات و یادداشت‌های روزانه شهید محمد باقری که دو سال پیش از شهادت مشغول گردآوری آن بودند، خبر داد.

مدیرعامل کانون پرورش فکری از استقبال گسترده خانواده‌ها گفت: مهلت عضویت رایگان در مراکز کانون تا پایان تیر 1404 تمدید شده است.

دبیرخانه نخستین جشنواره فیلم و تئاتر «لوتوس» در اطلاعیه‌ای از برگزاری این رویداد در نیمه دوم سال 1404 خبر داد.

بیش از شش میلیون جلد کتاب و 90 درصد از کتابخانه‌های غزه در حملات اسرائیل نابود شده‌اند؛ تخریبی که ساکنان غزه آن را "سازمان‌یافته" می‌دانند و با حملات مغول قیاس می‌کنند.

رئیس صدا و سیما از پشت صحنه سریال «سبزواران» با بازی اکبر عبدی بازدید و از حضور عوامل و هنرمندان این مجموعه تلویزیونی در ایام جنگ تحمیلی 12 روزه تقدیر کرد.

روابط عمومی صدا و سیما در پی اظهارات غیرمستند یکی از میهمانان دعوت شده به برنامه میزگرد شبکه خبر واکنش نشان داد و توضیحاتی منتشر کرد.

فصل دوم مجموعه تلویزیونی «حکایت‌های کمال»، تازه‌ترین محصول گروه نمایشی مرکز سیمرغ به نویسندگی و کارگردانی قدرت‌الله صلح‌میرزایی و تهیه‌کنندگی محمود سلامیان از شنبه 21 تیرماه هر شب حوالی ساعت 21:15 از شبکه دو سیما روانه آنتن خواهد شد.

وحید تاج که اوایل سال جاری و در آستانه برگزاری کنسرتش در تهران، ممنوع الفعالیت بود، در روزهای جنگ از نخستین هنرمندانی بود که به کمپین «به نام ایران» پیوست.

دیاسپورای ایرانی، گنجینه‌ای زنده در فراتر از مرزهاست؛ سرمایه‌ای که نه‌تنها حامل فرهنگ و هویت کهن ماست، بلکه می‌تواند با روایت درست داشته‌های ایران، نقش مهمهی در بازآفرینی برند ملی کشور ایفا کند.

رئیس اداره تبلیغ در رسانه و فضای مجازی جامعه الزهرا با اشاره به پیام عاشورا و نقش اثرگذار حضرت زینب (س) در روشنگری این حادثه، روایت‌سازی صحیح و اصولی از جریان مقاومت و مبارزه در جبهه ی جهاد تبیین را وظیفه‌ی طلاب و اهالی رسانه دانست.

مدیر شبکه‌های «نمایش» و «تماشا» از بازگشت پخش با کیفیت HD در این شبکه‌ها خبر داد و همچنین به آغاز جشنواره‌ای تابستانی از فیلم‌های سینمایی اشاره کرد.

شاگرد علامه طباطبایی می‌گوید: علامه طباطبایی در کنار امام خمینی و آیت‌الله بهجت از ارکان انقلاب اسلامی بود و اصولا المیزان نوشته شد تا انقلاب پیروز شود؛ اما ورود صریح و عملی به سیاست نداشت تا بتواند کارش را ادامه دهد.

حضرت زینب (س) در عرصه سیاست، تحلیل اجتماعی، تربیت، مقاومت و انتقال پیام نهضت حسینی، چهره‌ای منحصر به فرد از خود به جا گذاشت. حرکت این بانوی مکرم به عنوان حامل پیام عاشورا و تکمیل‌کننده اهداف قیام امام حسین (ع)، جایگاهی منحصر به فرد به ایشان بخشید.

واقعیت اجتماعی نشان داد پیش از آنکه حاکمیت، ساختار آسیب دیده نظامی خود را ترمیم بخشد، مردم به صورت یکپارچه از حاکمیت درخواست پاسخ جدی به دشمن را مطالبه کردند.