دوشنبه 3 آذر 1404

گوناگون وب‌گاه گسترش

گوناگون وب‌گاه گسترش

رئیس اتاق اصناف ایران با اشاره به اینکه کمبودی در بازار نداریم، گفت: گرانی کالاها تنها به کشورمان اختصاص ندارد اکنون در همه جای دنیا افزایش قیمت ها وجود دارد.

بازار معاملات مسکن از فضای جنگ به قدری فاصله گرفته که حجم معاملات خرید در ادامه روند مهرماه در آبان نیز افزایش یافته است. شاخص قیمت مسکن در ابتدای آذر با 2.7درصد افزایش نسبت به ماه گذشته، در سطح مترمربعی 107‌میلیون و 800 هزار تومان قرار گرفت.

با وجود کاهش 30درصدی قیمت جهانی برنج و تخصیص ارز ترجیحی ثابت برای واردات، بازار داخلی ایران با رشد چشمگیر و بی‌سابقه قیمت برنج وارداتی روبه‌رو شده است.

بازار موبایل ایران این روزها با افزایش بی‌سابقه قیمت‌ها، کمبود موجودی و نوسانات شدید نرخ ارز روبروست و نگرانی‌های کاربران و فعالان اقتصادی را شدت بخشیده است. با محدودیت‌های وارداتی و نبود شفافیت در سیاست‌های بازار، آینده این صنعت حیاتی در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و بسیاری از مصرف‌کنندگان نگران دسترسی به مدل‌های جدید و خدمات پس از فروش هستند.

در 10 ماه گذشته، دولت همزمان یارانه 8 میلیون نفر از سه دهک بالای درآمدی را حذف و یک میلیون نفر به جمعیت سه دهک پایین اضافه کرده است. این تغییرات در نظام دهک‌بندی با هدف صرف منابع حاصل از حذف یارانه‌ها برای حمایت از خانوارهای کم‌درآمد انجام شده، اما کارشناسان هشدار می‌دهند ضعف داده‌های آماری می‌تواند تصمیم‌گیری‌های معیشتی را دچار چالش کند.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ارومیه با تأکید بر ضرورت تصمیم‌های فوری ارزی، گفت تالار دوم مبادله می‌تواند سرعت صادرات محصولات فسادپذیر را چند برابر کند و با گسترش تجارت با کشورهای عضو بریکس و شانگهای، فشار تحریم‌ها عملاً بی‌اثر خواهد شد.

افزایش بی‌سابقه قیمت شیر خام و لبنیات در پی شیوع تب برفکی و کمبود نهاده‌های دامی، زنگ خطر جدی برای امنیت غذایی کشور به صدا درآورده است. دامداران از هزینه‌های سرسام‌آور درمان دام‌های بیمار و قیمت‌های غیرواقعی نهاده‌ها گلایه دارند، در حالی که دولت همچنان با افزایش نرخ مصوب شیر خام مخالفت می‌کند. این بحران، لبنیات را از سفره بسیاری از خانوارها حذف کرده و سلامت عمومی را تهدید می‌کند. در...

هیئت وزیران در جلسه 21 آبان 1404 مصوبه‌ای را تصویب کرد که بر اساس آن واردات کالاهای اساسی از طریق استان‌های مرزی بدون انتقال ارز مجاز می‌شود؛ تصمیمی که به گفته کارشناسان می‌تواند آثار مستقیم بر قیمت‌ها در بازار داخلی داشته باشد.

آمارهای منتشرشده از سوی مؤسسه آمار ترکیه نشان می‌دهد که شهروندان ایرانی در ماه سپتامبر اقدام به خرید 202 واحد مسکونی در این کشور کرده‌اند.

سیاسی‌کاری توافق 35 میلیارد دلاری گاز اسرائیل و مصر، با هدف تأمین 130 میلیارد متر مکعب تا 2040، تنش‌ها را افزایش داده است؛ در حالی که قاهره خواستار اجرای تعهدات افزایش تدریجی جریان گاز است، تل‌آویو به بهانه‌های فنی و فشارهای داخلی، اجرای اصلاحات مصوب را به تعویق انداخته و سرمایه‌گذاری‌های میدان لویاتان را در معرض خطر قرار داده است.

نایب رئیس اتحادیه باغداران گفت: برآوردها حاکی از آن است که طی 20 روز آینده با عرضه گوجه فرنگی بوشهر بازار گوجه فرنگی متعادل شود.

آمار دورریز گندم کشور 22.4 درصد است درحالی‌که دولت یارانه سنگینی برای این محصول استراتژیک می‌پردازد. بخشی از ضایعات در کیفیت پایین آن است که آمارها عدد 8.4 درصد را نشان می‌دهد.

حذف یارانه نقدی بیش از 18 میلیون نفر و محروم شدن تمامی مردم از یارانه‌های آب، برق، نان، شیر، کره و دارو با استدلال‌هایی خوش رنگ و لعاب انجام شده، اما هنوز مشخص نیست صدها هزار میلیارد تومانی که از این مسیر به دست آمده، کجا هزینه شده است. کارشناسان و فعالان کارگری می‌پرسند: پول یارانه مردم به کدام بخش رفته و چه تاثیری بر حمایت از دهک‌های فرودست داشته است؟

سوتی بزرگ شرکت کاله برای تبلیغ نمادهای ملی روی یکی از محصولاتش خبرساز شده است.

تهران این روزها بیش از هر زمان دیگری با تهدید کم‌آبی روبه‌روست؛ تهدیدی که نه‌تنها پیامدهای زیست‌محیطی دارد، بلکه شیوه زندگی میلیون‌ها نفر را در پایتخت تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. کاهش بارندگی‌ها، افت شدید منابع زیرزمینی و رشد بی‌رویه مصرف، ترکیبی از عوامل را به وجود آورده که بحران آب را از یک نگرانی دوردست به مسئله‌ای فوری تبدیل کرده است.

قیمت بازار و قیمت نمایندگی خودروهای ایران خودرو امروز یکشنبه 2 آذر 1404 را در جدول زیر مشاهده نمایید.