سه‌شنبه 4 آذر 1404

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

سخنگوی دولت به برخی از سوالات درباره کارت های سوخت پاسخ داد.

اقتصادنیوز: «سید عباس عراقچی»، وزیر امور خارجه ظهر امروز با دیوید فان‌ویل وزیر خارجه هلند دیدار و گفتگو کرد.

آتش‌سوزی عظیمی در ساوت‌هال در غرب لندن، پایتخت انگلیس رخ داد که بیش از 100 آتش‌نشان برای اطفاء حریق در تلاش هستند.

دنیای اقتصاد: در این گزارش قیمت اقلام مرغ در بازار امروز 4 آذر ماه را از فروشگاه های معتبر سطح شهر بررسی کردیم.

ادارات و مدارس برخی استان ها به علت آلودگی هوا تعطیل اعلام شدند.

وزیر خارجه کشورمان برای شرکت در سی‌امین نشست کنفرانس دولت‌های عضو سازمان منع سلاح‌های شیمیایی به هلند سفر کرد.

سخنگوی دولت گفت: افرادی که چند کارت سوخت دارند از این پس فقط به یکی از کارت‌های آن‌ها سهمیه تعلق می‌گیرد.

دنیای اقتصاد: بورس تهران یک روز تاریخی را پشت سر گذاشت. شاخص کل برای نخستین بار کانال 3.3 میلیونی را فتح کرد و بار دیگر توانایی بازار سهام در ثبت رکوردهای جدید را به نمایش گذاشت.

فعال سیاسی گفت: اگر خط مسئولان حکومتی فیلتر شود شاید به فکر مردم بیفتند و رفع فیلتر کنند

دنیای اقتصاد: در مصوبه جدید هیئت وزیران مبنی بر تعیین نرخ سوم بنزین که از نیمه آذر اعمال می‌شود، آمده که «علاوه بر خودرو‌های مناطق آزاد و خودرو‌های خارجی وارداتی، سهمیه 1500 و 3000 تومانی خودرو‌های نوشماره داخلی نیز حذف می‌شود.»

عباس عبدی گفت: تا آنجا که می‌دانم دولت چه در زمان روحانی و چه حالا، صد در صد مخالف فیلترینگ هستند. حالا چرا نتوانسته‌اند انجام دهند ماجرای دیگری است.

انفجاری در زیرزمین ساختمان دادگاه شانلی‌اورفه در جنوب شرقی ترکیه رخ داد که یکی از عوامل قضایی در این حادثه مجروح شد.

دنیای اقتصاد: قهوه سال‌هاست که به‌عنوان یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های دنیا شناخته می‌شود. اما کدام کشورها بیشترین میزان قهوه جهان را مصرف می‌کنند؟

ادارات و بانک‌های استان اصفهان برای فردا چهارشنبه پنجم آذر ماه دورکار شدند.

نخست‌وزیر لبنان گفت: ما در حال اتخاذ تدابیر احتیاطی لازم برای رویارویی با هرگونه عملیات تشدید تنش و نتایج احتمالی آن در سطوح انسانی، اجتماعی و سایر ابعاد هستیم.

کسانی که سال‌ها از فیلترینگ دفاع کرده‌اند، امروز بدون فیلتر و با «خط سفید» در فضای مجازی حضور دارند. این واقعیت نشان می‌دهد که وعده‌ها و شعارها همیشه همخوان با عمل نیست و آنان در پستوها، خواست مردم را نادیده می‌گیرند.