چهارشنبه 28 آبان 1404

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

گوناگون وب‌گاه دنیای اقتصاد

ترامپ یک بسته دفاعی بزرگ را تأیید کرد که شامل تحویل جنگنده‌های اف -35 (به عربستان) است.

سه کشور اروپایی از ایران خواسته‌اند که به پروتکل الحاقی عمل کرده و اطلاعات هسته‌ای خود را در اختیار آژانس قرار دهد.

وزارت دفاع ژاپن در طرحی بلندپروازانه، به‌دنبال توسعه نسل تازه‌ای از موشک‌های ضدکشتی است که از هوش مصنوعی برای هماهنگی در میانه نبرد بهره می‌برند.

سفیر فرانسه در تهران با حاضر شدن در اتاق بازرگانی از علاقه پاریس به تجارت با ایران خبر داد.

دستیار سیاسی رئیس مجلس گفت: طبق جدیدترین اقداماتی که توسط مجلس به دولت برای اجرای کالابرگ محول شده آمده است که حداقل 5 قلم کالای اساسی با قیمتی ثابت برای مصرف‌کننده در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس با صدور اطلاعیه‌ای، شایعات مربوط به اتصال QR کُد کارت‌های خودرو، موتورسیکلت و گواهینامه به محتوای نامناسب در فضای مجازی را رد کرد و تأکید کرد این کدها صرفاً برای استفاده مأموران در زمان حوادث و سوانح طراحی شده‌اند.

کریستیانو رونالدو قرار است به کاخ سفید برود و با رئیس جمهور ایالات متحده دیدار کند.

خودروسازان ایرانی بارها پیوندهای قلب عجیبی را در خودروهای مختلف انجام داده‌اند و ترکیب‌هایی را خلق کرده‌اند که هیچ‌کس انتظارش را نداشت!

کارگردان باسابقه تئاتر به دلیل بیماری در بیمارستان بستری شد.

موشک هسته‌ای روسیه می‌تواند چند بار دور دنیا بچرخد و از مسیرهای غیرمستقیم و طولانی برای هدف قرار دادن اهدافش در کشورهای ناتو استفاده کند.

یک دانش آموز پسر پایه هفتم مقطع متوسطه اول شهرستان ابهر فوت شد.

دو مقام بخش کشاورزی با تشریح مصادیق نابرابری در ثبت سفارش و تأمین ارز واردات، از نوسانات شدید در واردات کالاهای اساسی و پیامدهای آن در بازار مرغ و گوشت پرده برداشتند.

رئیس‌جمهور آمریکا با لحنی زشت به یک خبرنگار زن که درباره پرونده‌های مرتبط با «جفری آپستین» از او سؤال کرد گفت: خفه شو، خوک!

قیمت هر کیلو لوبیاچیتی در بنکداری‌ها به 360 هزار تومان رسید

وزیر بهداشت به شایعات درخصوص ویروس کرونا پاسخ داد.

با نزدیک شدن جنگ تمام‌عیار روسیه علیه اوکراین به سال چهارم هر دو طرف نشانه‌های فرسودگی بروز داده‌اند ولی هیچ‌یک آماده‌ی صلح نیست. پوتین با وجود ماه‌ها میانجی‌گری دیپلماتیک ایالات متحده هیچ امتیازی در برابر خواسته‌های حداکثری‌اش نداده است.