چهارشنبه 24 بهمن 1403

آبرسانی به 823 روستا در قالب جهاد آبرسانی

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
آبرسانی به 823 روستا در قالب جهاد آبرسانی

هاشم امینی گفت: در طول دهه فجر 823 روستا با جمعیت تحت پوشش بیش از 530 هزار نفر در قالب جهاد آبرسانی، از نعمت آب شرب سالم بهره‌مند شدند.

هاشم امینی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: طرح هایی در سه بخش آبرسانی شهری، فاضلاب شهری و روستایی و آبرسانی روستایی برای بهره‌برداری دهه فجر در نظر گرفته شده که بخش عمده آن‌ها اجرایی شده است.

او افزود: تأمین آب شرب بهداشتی پایدار در قالب 93 پروژه در سطح کشور از طریق حفر و تجهیز 319 حلقه چاه به ظرفیت 6416 لیتر در ثانیه و همچنین احداث 48 مخزن مجموعاً به حجم 242200 متر مکعب اجرایی شده است. همچنین 548 کیلومتر خطوط انتقال و خطوط جمع آوری چاه‌ها و احداث 28 ایستگاه پمپاژ انجام شده و در مجموع 2660 میلیارد تومان از منابع بودجه عمومی در پروژه‌های آب شهری برای این طرح‌ها اختصاص داده شده است.

امینی در مورد پروژه‌های فاضلاب شهری و روستایی ادامه داد: جمع آوری، تصفیه و دفع بهداشتی فاضلاب در قالب 64 پروژه با اعتباری برابر 3701 میلیارد تومان از منابع بودجه عمومی و سرمایه گذاری بخش خصوصی صورت گرفته که عملیات آن شامل اجرای 47 کیلومتر خط انتقال لوله گذاری شبکه جمع آوری به طول 573 کیلومتر و احداث 14 واحد تصفیه خانه شهری و روستایی مجموعاً به ظرفیت 75554 متر مکعب در روز است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه 823 روستای جدید در دهه فجر در قالب جهاد آبرسانی روستایی از این نعمت برخوردار شده‌اند گفت: با هزینه اعتباری معادل 3191 میلیارد تومان تعداد 823 روستا با جمعیت تحت پوشش 532609 نفر از نعمت آب آشامیدنی سالم بهره مند شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی