شنبه 11 مرداد 1404

آدم‌های جدیدی که یک به یک از کمدهای اتاق بیرون می‌آیند / عکس

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
آدم‌های جدیدی که یک به یک از کمدهای اتاق بیرون می‌آیند / عکس

مجموعه تصاویر نمایش «یوزف‌کا» به کارگردانی شهروز دل‌افکار با عکس‌هایی از شاهین مقدم رونمایی شد. در خلاصه داستان نمایش «یوزف‌کا» چنین آمده است: یوزف‌کا از خواب بیدار می‌شود و با آدم‌های جدیدی مواجهه می‌شود که یک به یک از کمدهای اتاقش بیرون می‌آیند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط‌عمومی نمایش، نمایش «یوزف‌کا» به تهیه‌کنندگی کسری فولادی دور جدید اجراهای خود را در تماشاخانه هما آغاز کرده است. این نمایش به نویسندگی مشترک محمد چرمشیر و فرهاد مهندس‌پور این شب‌ها ساعت 19 در سالن شماره یک تماشاخانه هما روی صحنه می‌رود.

بهروز پناهنده، پژواک ایمانی، رها حاجی‌زینل، سحر عبدالمالکی، احسان رضوانی، آرمینا ضیانور، عرشیا چاکرحسینی، مهرشاد نیکخواه، یگانه اصغری، آروین قادری، الهه احمدزاده، سیدامیر علی ناصری و شهروز دل‌افکار بازیگران نمایش «یوزف‌کا» را تشکیل می‌دهند.

در خلاصه داستان نمایش «یوزف‌کا» آمده است: «یوزف‌کا از خواب بیدار می‌شود و با آدم‌های جدیدی مواجهه می‌شود که یک به یک از کمدهای اتاقش بیرون می‌آیند.»

242242

کد خبر 2097508
آدم‌های جدیدی که یک به یک از کمدهای اتاق بیرون می‌آیند / عکس 2
آدم‌های جدیدی که یک به یک از کمدهای اتاق بیرون می‌آیند / عکس 3
آدم‌های جدیدی که یک به یک از کمدهای اتاق بیرون می‌آیند / عکس 4