پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

آزادسازی 117 هکتار از اراضی ملی قزوین

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
آزادسازی 117 هکتار از اراضی ملی قزوین

قزوین - ایرنا - 117 هکتار از اراضی ملی استان قزوین که از سوی سودجویان مورد تعرض و تصرف قرار گرفته بود در سه ماهه امسال رفع تصرف و آزاد شدند.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قزوین روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بیشتر این اراضی از نوع مرتع بوده اند که در آنها به شکل غیرمجاز کار کشت گیاه و نهال و و احداث سازه های ساختمانی انجام شده بود که در راستای اجرای تبصره یک ماده 55 قانون حفاظت از اراضی ملی و به موجب صدور احکام قضائی خلع ید و آزاد شدند.

سرهنگ بهرام ترکاشوند با اشاره به اینکه اراضی آزاد شده در قالب 31 قطعه بوده است، افزود: بیشترین اراضی آزادسازی شده به ترتیب مربوط به شهرستان های تاکستان، قزوین و بوئین زهرا بوده است.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان قزوین یادآور شد: هرگونه دخل و تصرف و تعرض به اراضی ملی و تغییر کاربری و آسیب به آنها جرم بوده و پیگیرد قضائی را به دنبال دارد.

این مسوول با اشاره به نقش مردم در حفاظت و حراست از اراضی ملی، گفت: یگان حفاظت منابع طبیعی استان قزوین از طریق خظ تلفن 1504 به شکل شبانه روزی آماده دریافت گزارش های مردمی است.

استان قزوین دارای 853 هزار و 485 هکتار مرتع، 29 هزار و 150 هکتار بیابان و 28 هزار و 157هکتار جنگل است که مجموع آنها اراضی ملی و منابع طبیعی استان را تشکیل می‌دهند.

*س_برچسب‌ها_س*