آغاز عملیات نصب سکوهای بتنی ضلع شمالی ورزشگاه آزادی
عملیات نصب سکوهای بتنی ضلع شمالی ورزشگاه آزادی آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور، عملیات نصب سکوهای بتنی ضلع شمالی ورزشگاه آزادی آغاز شد. شروع این عملیات در شرایطی است که در دو قسمت شمال و جنوب ورزشگاه آزادی که شامل 17 زون است، باید هشت هزار سکوی بتنی نصب شود که در حال حاضر هزار و 880 عدد آن تولید شده است.
صوفی: تلاش میکنیم ورزشگاه آزادی پیش از پایان سال بازگشایی شودپیش از نصب سکوهای بتنی جدید، تخریب سکوهای قدیمی و بالشتکها، آرماتوربندی، قالببندی و اجرای تیرهای پلکانی و عایق کاری انجام شده است.
با پایان نصب سکوهای بتنی و مقاومسازی ورزشگاه، عملیات نصب صندلیهای تماشاگران آغاز میشود. در دو طبقه ورزشگاه آزادی نیاز به 58 هزار و 391 صندلی است. پیش از این 21 هزار صندلی در ضلع غربی نصب شده بود.
فاز نخست مقاومسازی، بازسازی و استانداردسازی ورزشگاه آزادی شامل 22 زون ضلع غربی، دی ماه سال گذشته به پایان رسید.