جمعه 13 تیر 1404

آغاز پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان پس از بازگشایی بورس

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
آغاز پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان پس از بازگشایی بورس

معاون وزارت آموزش و پرورش با اشاره به پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته گفت: اوراق مدنظر تخصیص داده شد اما به دلیل تعطیلی بورس این کار به تعویق افتاد و منتظر بازگشایی بورس و آغاز عملیات آن هستیم.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی فرهادی؛ معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در جلسه شورای معاونان این وزارتخانه با اشاره به تدوین کتابچه تنظیم برنامه‌های 1404 این وزارتخانه بیان کرد: کتابی در این زمینه تدوین شده است.

وی افزود: ضرورت دارد برنامه‌ریزی‌ها مطابق با برنامه‌های اعلامی معاونت‌ها جهت پیشرفت برنامه‌های سال جاری، بررسی و با نظارت دقیق پیش رود.

کاظمی: برنامه‌های آموزش و پرورش با جدیت دنبال می‌شود

فرهادی به پاداش پایان خدمت بازنشستگان اشاره کرد و افزود: اوراق مدنظر تخصیص داده شد ولیکن به دلیل تعطیلی بورس این کار به تعویق افتاد و منتظر بازگشایی بورس و آغاز عملیات آن هستیم.

وی به پرداخت حقوق ماه جاری اشاره کرد و گفت: اگرچه ما آمادگی پرداخت بر اساس تغییرات ماه جاری بودیم ولی بر اساس مصوبه دولت پرداخت‌ها همانند اردیبهشت ماه انجام شد و ان شاءالله در ماه آتی حقوق‌ها براساس تغییرات و به همراه معوقات پرداخت خواهدشد.