آلنهیان: بازی با ایران تمرکز بیشتری میخواهد
رئیس فدراسیون فوتبال امارات درباره دیدار تیم ملی این کشور با ایران در مقدماتی جام جهانی 2026 صحبت کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، شیخ حمدان بن مبارک آل نهیان، رئیس فدراسیون فوتبال امارات در پی پیروزی تیم ملی این کشور برابر قطر در چارچوب دور نخست دیدارهای مسابقات انتخابی جام جهانی 2026 در گروه A قاره آسیا گفت: این پیروزی نقطع عطف مهمی برای تیم ملی امارات در ادامه رقابتها و حفظ جایگاه خود است. ما باید این روند را در دیدارهای آتی نیز تقویت کنیم و همچنان در صدر جدول گروه بمانیم.
امیدواری اماراتیها به پیروزی برابر ایرانآلنهیان درباره بازی سهشنبه آینده امارات برابر ایران نیز خاطرنشان کرد: دیدار بعدی امارات برابر ایران نیازمند تمرکز و فداکاری بیشتری است. بدون تردید اهمیت این دیدار کمتر از بازی دور نخست برابر قطر نیست و ما در فدراسیون فوتبال امارات تمامی توانمندیهای خود را در خدمت تیم ملی در این مرحله حساس خواهیم گذاشت.
شب گذشته در دیدارهای دور نخست گروه A آسیا ایران یک بر صفر قرقیزستان را شکست داد، امارات در دوحه با نتیجه 3 بر یک برابر قطر پیروز شد و ازبکستان نیز یک بر صفر از سد کرهشمالی گذشت.
تیمهای ملی امارات و ایران سهشنبه هفته آینده - 20 شهریور از ساعت 19:30 دقیقه در ورزشگاه هزاع بن زاید شهر العین به مصاف هم خواهند رفت.