دوشنبه 8 دی 1404

ابطال انتخابات ورزش دانشگاهی حیثیت حقوقی وزارت علوم را تهدید می‌کند + فیلم

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی با هشدار نسبت به تبعات حقوقی ابطال انتخابات ورزش دانشگاهی تأکید کرد: هرگونه شتاب‌زدگی یا عدول از چارچوب‌های قانونی در این فرآیند، نه‌تنها عدالت انتخاباتی را مخدوش می‌کند بلکه حیثیت حقوقی وزارت علوم را نیز با تهدید جدی مواجه می‌سازد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، محمد پورکیانی عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی در گفتگو با SNNTV گفت: دنیا ارزش این را ندارد که برای صندلی ریاست، چارچوب‌های قانونی و حقوقی را زیر پا بگذاریم. رای صندلی ریاست نباید چارچوب‌های قانونی زیر پا گذاشته شود، این میراث نباید تخریب شود.

پورکیانی افزود: نمی‌شود انتخابات را برگزار کرد و بعد آیین‌نامه نوشت؛ عدالت ایجاب می‌کند ابتدا آیین‌نامه مصوب شود و سپس فراخوان داده شود.

وی همچنین اضافه کرد: فدراسیون سال‌هاست با سرپرست اداره می‌شود ناراحتم و باید زودتر تکلیف آن مشخص شود، اما نه به قیمت عجله‌ای که منجر به زیر پا گذاشتن قانون و تولید ابهامات حقوقی شود.