اتفاق 3 خرداد 61 یک تحول بی نظیر در تاریخ بود
میرمرادی گفت: اتفاقی که در 3 خرداد سال 61 رخداد، یک تحول عظیم و بی نظیر بود، چراکه امروز فداکاری ایثارگران عرصه سلامت ریشه در ایثار آن روزها دارد.
به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، منصور میرمرادی معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران در سیزدهمین کنگره ملی تجلیل از ایثارگران ویژه فاتحان شهید خرمشهر و ایثارگران عرصه سلامت اظهار کرد: مطمئنا اتفاقی که در 3 خرداد سال 61 رخداد، یک تحول عظیم و بی نظیر بود، چراکه امروز اگر صحبت از ایثارگران عرصه سلامت میشود، ریشه در ایثار و فداکاری آن روزها دارد.
معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: سلامت، امنیت و آسایش این جامعه به خاطر بزرگوارانی بود که امروز در جمع ما نیستند.
او بیان کرد: آزادسازی خرمشهر در تمام ابعاد از جمله نظامی، حماسهای و فرهنگی نقطه عطفی در تاریخ است و یادمان نرود که چه فداکاریهایی صورت گرفته است.
بیشتر بخوانید: وظیفه ما تجلیل از فرزندان ایثارگر است
بیشتر بخوانید: برگزاری سیزدهمین کنگره ملی تجلیل از ایثارگران
بیشتر بخوانید: رعایت نکات بهداشتی بهترین هدیه برای ایثارگران عرصه سلامت است
در حال تکمیل...