اتهام عجیب استقلالیها به یک پرسپولیسی
![اتهام عجیب استقلالیها به یک پرسپولیسی](https://media.khabaronline.ir/d/2021/12/24/3/5641501.jpg)
خبرورزشی نوشت: استقلالیها به حضور دروازهبان ذخیره ذوب آهن در بازی مقابل پرسپولیس مشکوک هستند.
در بازی با ذوب آهن، مهدی تاتار از پارسا جعفری در درون دروازه استفاده کرد. دروازهبانی که پس از حبیب فرعباسی و شهاب گردان دروازهبان سوم ذوبیهاست.
او در این بازی اشتباه عجیبی انجام داد و توپ ارسالی وحید امیری را با یک دفع اشتباه درون دروازه خودی فرستاد. این اتفاق باعث شد تا استقلالی ها در فضای مجازی تاتار را متهم کنند که به عمد از این دروازه بان استفاده کرده است تا پرسپولیس با وجود بازی نه چندان خوب 3 امتیاز این بازی را دشت کند.
بیشتر بخوانید:
*س_طعم تلخ محرومیت از 1307 تا 1400_س* *س_تورنمنت خیریه «سنگ؛ کاغذ؛ قیچی» با حضور بوفون!/ عکس_س* *س_گزارشگر مطرح صداوسیما با پرسپولیس قرارداد بست!/ عکس_س*تاتار در 8 بازی ابتدایی فصل از حبیب فرعباسی در درون دروازه استفاده کرد اما پس از چند نتیجه بد تصمیم گرفت دروازه بان خود را تغییر دهد به همین دلیل جعفری در هفته نهم و بازی مقابل نفت مسجد سلیمان و هفته دهم بازی مقابل هوادار در درون دروازه این تیم ایستاد. این طور نیست که تارتار به یکباره از او در بازی مقابل پرسپولیس استفاده کرده باشد. بازی با پرسپولیس سومین بازی جعفری برای ذوب آهن بود که با بدشانسی و اشتباه عجیب این بازیکن همراه شد.
258 256
کد خبر 1586229