جمعه 24 مرداد 1404

اجرای 15 برنامه هفته بسیج دانش‌آموزی در بروجرد

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
اجرای 15 برنامه هفته بسیج دانش‌آموزی در بروجرد

قاسمی از اجرای 15 برنامه در هفته بسیج دانش‌آموزی در بروجرد خبرداد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صادق قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: همزمان با هفته بسیج دانش آموزی، برنامه ریزی لازم انجام شده تا برنامه های مختلف فرهنگی در این هفته به بهترین شکل برگزار گردد.

وی افزود: در این هفته بالغ بر 15 برنامه در بروجرد اجرا می شود که بخشی از آنها تاکنون اجرا شده و مابقی هم طی روزهای آینده برگزار خواهد شد.

مسئول بسیج دانش آموزی بروجرد تصریح کرد: یکی از محوری ترین برنامه ها در این ایام، پویش ایران قوی است که دانش آموزان با گرفتن عکس سلفی با پرچم ایران در این پویش شرکت می کنند، همچنین دانش آموزان به همین مناسبت کلیپ هایی را تهیه می نمایند.

قاسمی گفت: بسیج دانش آموزی شهرستان بروجرد امسال در ماه مهر بیش از 200 بسته لوازم التحریر را در بین دانش آموزان نیازمند توزیع کرده است و با کمک خیرین این برنامه اجرا شد.

انتهای پیام /