یک‌شنبه 30 آذر 1404

احتکار بیش از 4 هزار کارتن تخم مرغ در بخش خاوران

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
احتکار بیش از 4 هزار کارتن تخم مرغ در بخش خاوران

بخشدار خاوران از کشف محل احتکار بیش از 4 هزار کارتن تخم مرغ در این بخش خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اسماعیل شعبانزاده بخشدار خاوران گفت: طی گشت‌های مکرر عوامل بازرسی بخشداری خاوران، 4027 کارتن تخم مرغ احتکار شده در محدوده روستای قاسم آباد تهرانچی که با استفاده از نام و عنوان برند‌های مختلف بسته بندی و به بازار عرضه می‌شد، کشف شد.

وی افزود: با حضور عوامل انتظامی، نمایندگان اتاق اصناف، اتحادیه کباب و چلوکباب، دامپزشکی، بهداشت و درمان، مسئول بازرسی بخشداری خاوران و به دستور مقام محترم قضایی این مکان پلمب و تخم مرغ‌های موجود ضبط و همچنین مبلغ 1/850/000/000 تومان جریمه شد.

شعبانزاده اظهار داشت: متأسفانه طبقه فوقانی این محل نیز، به محل غیر مجاز طبخ غذا در محیطی کاملا غیر بهداشتی تبدیل شده بود که با هوشیاری و درایت عوامل بخشداری خاوران کشف و به دستور مقام قضایی، این مکان نیز پلمب شد.

بخشدار خاوران ضمن تشکر از همراهی بازرسی فرمانداری ری و مقام محترم قضایی بخش خاوران افزود: گشت‌های بازرسی بخشداری خاوران با حضور گسترده در سطح بخش خاوران اجازه حضور سودجویان در این بخش را نخواهند داد و در صورت مشاهده هر گونه تخلفی با برخورد قاطع روبرو خواهند شد.

بیشتر بخوانید: گرانفروشی موادغذایی عمده ترین تخلف صنوف پس از اصلاح قیمت‌ها

انتهای پیام /