پنج‌شنبه 9 بهمن 1404

اخباری: اسیر این بازار نمی‌شوم و طبق اصول پیش می‌رویم / بازیکنان خارجی را از آمدن به ایران ترساندند

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع

سرمربی تیم فوتبال چادرملو گفت: خارج شدن بدن بازیکنان از بدنسازی زمان می‌برد. از بازیکنانم راضی هستم.

خبرگزاری میزان -

سعید اخباری در کنفرانس خبری پس از تساوی فولاد خورستان و چادرملو اردکان اظهار داشت: بعد از وقفه لیگ و شرایطی که برای همه تیم‌ها وجود دارد و نقل و انتقالات، انتظار تیم‌های جدیدی‌تری را داریم.

سرمربی چادرملو ادامه داد: خارج شدن بدن بازیکنان از بدنسازی زمان می‌برد. از بازیکنانم راضی هستم. فولاد هم تیمی بزرگ و با کادرفنی خوبی است.

وی افزود: بازیکنانم خوب جنگیدند و دوام آوردند و تلاش کردند. مصدوم زیاد داشتیم. بازی مساوی شد و انشاالله هفته آینده مقابل شمس آذر شرایط بهتری را ایجاد کنیم.

او بیان کرد: داور یکی از بی نقص‌ترین قضاوت‌هایش را داشت. مهدوی از داوران بسیار خوب است و همیشه با تمرکز بالا و بی‌نقصی قضاوت می‌کند.

اخباری درباره پیشنهاد‌های نجومی که به بازیکنان تیمش داده شده است، گفت: بازیکن فوتبال در سنی قرار دارد که همیشه تحت تاثیر قسمت هیجانی زندگی‌اش قرار می‌گیرد. برخی نیز خارج از عرف با بازیکن صحبت می‌کنند و بازیکن هم نگاه نمی‌کنند کجا و چگونه رشد کرده است. در این شرایط کسی به اخلاق پایبند نیست و از کسی اسم نمی‌برم. این رفتار‌ها کار غیراخلاقی است و امیدوارم کسی ژست اخلاقی نگیرد و خود ما فوتبالی‌ها می‌دانیم چه خبر است. بازیکنان‌مان تحت قرارداد ما هستند. دو بازیکن از دست دادیم و برای جذب بازیکن خارجی شرایط نامتعارف شد و آنها را برای حضور در ایران ترساندند. باشگاه همچنان در تلاش است. بازار بازیکن ایرانی وحشتناک بود و برخی برای بازی و رضایت نامه 40 میلیارد تومان می‌خواستند. من اسیر این بازار نمی‌شوم و طبق اصول پیش می‌رویم.