اختصاص تسهیلات رفاهی به دانشجویان پزشکی دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معاونت دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس تسهیلات رفاهی و وامی اختصاص یافته به دانشجویان ورودی جدید پزشکی این دانشگاه را برای سال تحصیلی جدید اعلام کرد که این خدمات و تسیهلات به شرح زیر است؛ 1- همه دانشجویان از طرف دانشگاه تحت پوشش بیمه حوادث هستند، در صورت بروز حادثه و اطلاع به موقع (حداکثر تا 15 روز پس از حادثه) بخشی از هزینه درمان با ارائه مستندات...
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معاونت دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس تسهیلات رفاهی و وامی اختصاص یافته به دانشجویان ورودی جدید پزشکی این دانشگاه را برای سال تحصیلی جدید اعلام کرد که این خدمات و تسیهلات به شرح زیر است؛ 1- همه دانشجویان از طرف دانشگاه تحت پوشش بیمه حوادث هستند، در صورت بروز حادثه و اطلاع به موقع (حداکثر تا 15 روز پس از حادثه) بخشی از هزینه درمان با ارائه مستندات از طرف بیمه پرداخت میشود. 2- پرداخت وام به دانشجویان فقط در سنوات مجاز امکانپذیر است. (دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد 4 ترم و دانشجویان دکتری 8 ترم از زمان شروع به تحصیل) 3- درخواست وام دانشجو فقط مربوط به همان ترم است و درصورت نیاز به وام در هر ترم بایستی جداگانه در موعد مقرر مطابق اطلاعیههایی که اعلام میشود مجددا درخواست نماید. 4- دانشجو لازم است بلافاصله بعد از دفاع از پایاننامه (اتمام تحصیل) جهت تعیین تکلیف وامهای دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان و اخذ دفترچه قسط به امور دانشجویی مراجعه نماید. تبصره: عدم مراجعه به موقع دانشجو بلافاصله بعد از تاریخ دفاع از پایاننامه (اتمام تحصیل) به امور دانشجویی به منزله استنکاف از پرداخت بوده و دانشجو میبایست کل بدهی و جریمه به تناسب میزان تاخیر را یکجا بازپرداخت نماید. 5- دانشجویانی که در مقاطع تحصیلی قبلی بدهی دارند و دفترچه اقساط اخذ نمودهاند و بدهی (قسط) معوقه ندارند، حسب تشخیص صندوق رفاه دانشجویان میتوانند پس از تنظیم سند تعهد محضری جدید و تشکیل پرونده مقطع جدید در پورتال دانشجویی صندوق رفاه (portal.srd.ir/login.aspx) درخواست وام نموده و بدهی خویش را به بعد از اتمام سنوات مجاز مقطع تحصیلی فعلی موکول نمایند. تبصره: سررسید پرداخت بدهی مقطع قبلی این قبیل دانشجویان برای مقطع کارشناسی ارشد دو سال و مقطع دکتری چهار سال بعد از شروع به تحصیل در مقطع فعلی میباشد و در صورت عدم پرداخت بدهی در سررسید مقرر مشمول و جریمه به تناسب میزان تاخیر و پرداخت کل بدهی به طور یکجا میشوند.
6- دانشجویان اخراجی و انصرافی یا ترک تحصیل بلافاصله ملزم به بازپرداخت کامل و یکجای بدهی و کل تسهیلات دریافتی خود به صندوق رفاه دانشجویان میباشند؛ در غیر این صورت علاوه بر بدهی، مشمول پرداخت جریمه به تناسب میزان دیرکرد نیز میشوند. 7- تسلیم اصل مدرک تحصیلی و ریزنمرات استفادهکنندگان از وام صندوق، بعد از پرداخت کل بدهی و انجام تعهدات قانونی دیگر امکانپذیر است. 8- آن دسته از دانشجویان و دانش آموختگانی که در زمان مقرر نسبت به تعیین وضعیت بدهی خود و دریافت دفترچه اقساط اقدام ننمایند، مجموع بدهی آنان به دین حال تبدیل شده و صندوق راسا دفترچه تک قسط کل بدهی ایشان را صادر مینماید و دانشجو ملزم به پرداخت یکجای کل بدهی خود و جریمه به تناسب میزان تأخیر میباشد. تبصره: جریمه تأخیر شامل افراد زیر میگردد:
الف) دانش آموختگان دارای دفترچه اقساط که تاریخ سررسید قسط آنان یک یا بیش از یکبار به تعویق افتاده است. ب) منصرفین، تارکین و محرومین از تحصیل که از بازپرداخت کل بدهی (طبق مقررات مربوط) استنکاف نمودهاند. ج) در صورت عدم پرداخت یکجای بدهی قبلی، میزان جریمه برای صدور دفترچه اقساط جدید به صورت نقدی اخذ خواهد شد. د) بدهکاران وامهای دانشجویی که در مهلت مقرر نسبت به تعیین وضعیت (پرداخت یا تقسیط) بدهی خود اقدام ننمایند.