پنج‌شنبه 9 مرداد 1404

اختلاف «خودرو» و «صمت» به دیوان عدالت اداری کشیده شد

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
اختلاف «خودرو» و «صمت» به دیوان عدالت اداری کشیده شد

ایران‌خودرو در راستای مطالبه الزام به پرداخت مابه‌التفاوت قیمت تکلیفی خودرو‌های تولیدی این شرکت با قیمت تمام‌شده محصولات فروخته شده‌اش طی بازه زمانی 8 بهمن 1386 تا 20 خرداد 1403 به دیوان عدالت اداری دادخواست ارائه کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - مدیرعامل شرکت ایران‌خودرو روز چهارشنبه - 8 مرداد - در ادامه اختلاف نظر با شورای رقابت و وزارت صمت بر سر تعیین قیمت محصولات خود که سبب شده نزدیک به 50 روز نماد این شرکت در بازار سرمایه بسته باشد، با انتشار نامه‌ای در سامانه کدال خطاب به رئیس اداره نظارت بر ناشران صنعتی سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد که دادخواستی به دیوان عدالت اداری در خصوص مطالبه خسارات ناشی از تکلیف این شرکت به فروش محصولات خود پایین‌تر از نرخ متعارف کرده است.

در این نامه آمده: شرکت ایران‌خودرو برای مطالبه خسارات ناشی از تکلیف این شرکت به فروش محصولات خود در قیمتی کمتر از قیمت متعارف بازار در بازه زمانی 11 بهمن 1401 تا 20 خرداد 1404 که منجر به بروز خسارات در صورت‌های مالی این شرکت در سال‌های مذکور شده، دادخواستی به طرفیت وزارت صمت، سازمان حمایت و مرکز و شورای ملی رقابت به دیوان عدالت اداری ارائه کرده است.

مورد دیگر شکایت ایران‌خودرو، درخواست الزام طرف‌های شکایت به پرداخت مابه‌التفاوت قیمت تکلیفی محصولات فروخته شده این شرکت طی بازه زمانی 8 بهمن 1386 تا 20 خرداد 1404 این شرکت با هزینه‌های تمام‌شده خودرو‌های تولیدی فروخته شده خود با استناد به ماده 90 قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 است.

امروز سرانجام پس از نزدیک به 50 روز توقف نماد خودرو در بورس، در میانه فعالیت بازار سرمایه نماد این شرکت بدون دامنه نوسان بازگشایی و معاملات سهام آن از سرگرفته شد؛ قیمت هر سهم «خودرو» 417 ریال نرخ گذاری شده بود، اما حجم فروش سهام «خودرو» ظرف چند دقیقه از 2.4 میلیارد سهم از سوی 6500 سهامدار حقیقی گذشت.

این ریزش شدید به دلیل برگزاری مجمع عمومی سالیانه این شرکت و تصویب صورت‌های مالی آن است که نشان می‌دهد این شرکت بالغ بر 120 همت زیان انباشته دارد.

با این وجود، پس از دقایقی از بازگشایی بار دیگر نماد آن به دلیل افشای اطلاعات گروه ب بسته شد و سازمان بورس اعلام کرد که بار دیگر نماد آن بازگشایی خواهد شد.

منبع: ایرنا