اختلال در تردد جاده های کهگیلویه و بویراحمد پیش بینی می شود
یاسوج - ایرنا - کارشناس اداره کل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد گفت: در پی گذر امواج کم دامنه از جو استان، افزایش ابر و در پاره ای مناطق به ویژه مناطق کوهستانی و سردسیری بارش برف از ظهر فردا، اختلال در تردد جاده ای و کوهستانی و لغزندگی جاده ها پیش بینی می شود.
ولی بهره مند روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بررسی آخرین نقشه های پیش یابی هواشناسی تا صبح فردا بیانگر جوی نسبتا پایدار برای تمامی نقاط استان است.
وی بیان کرد: از ظهر سه شنبه تا اواخر وقت همان روز در پی گذر امواج کم دامنه، جو استان تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.
کارشناس اداره کل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: یاسوج 8 - و گچساران به ترتیب 15 درجه سانتیگراد به ترتیب سردترین و گرمترین نقاط استان در 24 ساعت گذشته بوده اند.
بر اساس گزارش هاارتفاع برف در پی بارش سامانه روز شنبه، در برخی مناطق همچون جوخانه در شهرستان چرام به بالای 65 سانتی متر رسیده است.
دفتر مطالعات پایه منابع آب ایران کهگیلویه و بویراحمد را در سال زراعی 97و 98 از نظر میانگین بارندگی استان ها در رتبه دوم پربارش ترین ها اعلام کرده است.
سال هایی که کمتر از میانگین بلند مدت در منطقه ای باران ببارد را خشکسالی و بیشتر از این میانگین را ترسالی می خوانند.
کهگیلویه و بویراحمد با مساحتی حدود 16 هزار و 249 کیلومترمربع، سرزمینی مرتفع و کوهستانی با اقلیم سردسیری و گرمسیری در جنوب غربی ایران قرار دارد.
این استان یک درصد مساحت کشور را در اختیار دارد.
*س_برچسبها_س*