جمعه 13 شهریور 1405

ادامه درخشش اسنوکرباز ایرانی / نفر سیزدهم جهان هم حریف واحدی نشد

وب‌گاه عصر ایران مشاهده در مرجع
ادامه درخشش اسنوکرباز ایرانی / نفر سیزدهم جهان هم حریف واحدی نشد

رقابت‌های اسنوکر آزاد ولز (بخش حرفه‌ای‌ها) در مرحله سوم برگزار شد و سهیل واحدی نماینده ایران موفق به کسب پیروزی در مقابل جک لیزووسکی حریف قدرتمند انگلستانی شد.

به گزارش ایسنا، سهیل واحدی در سومین مرحله رقابت‌های اسنوکر آزاد ولز با پیروزی 4 بر صفر در مقابل حریف قدرتمند و مرد شماره 13 رنکینگ حرفه‌ای‌های جهان به مرحله بعدی صعود کرد. او در مرحله یک شانزدهم پایانی این رقابت‌ها امشب (پنجشنبه، 24 بهمن ماه) به مصاف برنده بازی آنتونی همیلتون نفر چهل و نهم رنکینگ و رونی اسالیوان مرد شماره شش رنکینگ می‌رود.

کارنامه واحدی در این دور از رقابت‌ها:

واحدی تا این مرحله توانسته 7500 پوند جایزه نقدی را به خود اختصاص دهد. این اسنوکرباز ایرانی در دور اول توانست در یک بازی فوق العاده مقابل نفر بیستم رنکینگ جهانی به پیروزی برسد.

رقابت‌های اسنوکر آزاد ولز در بخش حرفه‌ای‌ها 21 تا 27 بهمن ماه در حال برگزاری است. نیل رابرتسون مرد شماره 2 رنکینگ اسنوکر حرفه‌ای‌های جهان از کشور استرالیا مدافع قهرمانی این مسابقات به شمار می‌رود.

مجموع جوایز این مسابقات 405 هزار پوند خواهد بود که نفر اول می‌تواند حدود 70 هزار پوند را برنده شود و نفر دوم 30 هزار پوند دریافت می‌کند.

لینک کوتاه: asriran.com/002zeY
ادامه درخشش اسنوکرباز ایرانی / نفر سیزدهم جهان هم حریف واحدی نشد 2