جمعه 1 فروردین 1404

ارائه بیش از یک میلیون خدمت نوروزی توسط جمعیت هلال احمر

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
ارائه بیش از یک میلیون خدمت نوروزی توسط جمعیت هلال احمر

سخنگوی جمعیت هلال احمر گفت: در طرح امداد نوروزی امسال 270 هزار داوطلب جمعیت هلال احمر مشارکت دارند و از آغاز طرح تاکنون (روز ششم طرح امداد نوروزی)، خدمات ارائه‌شده از مرز یک میلیون نفر خدمت عبور کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان - مجتبی خالدی سخنگوی جمعیت هلال احمر گفت: 54 هزار و 701 کودک از فضا‌های دوستدار کودک در کمپ‌های نوروزی بهره‌مند شده‌اند، 71 هزار516 نفر در قالب طرح هلال رحمت خدمات دریافت کرده‌اند و 12 هزار و 959 نفر نیز از طریق طرح نیابت، که در آن داوطلبان هلال احمر به نیابت از فرزندان خانواده‌های معظم شهدا و سالمندان به این عزیزان خدمت‌رسانی می‌کنند، تحت پوشش قرار گرفته‌اند.

خالدی همچنین افزود: 41 هزار و 701 نفر به داروخانه‌های 31 استان کشور مراجعه کرده و 6 هزار و 899 نفر از خدمات توانبخشی مختلف حتی در روز‌های تعطیل بهره برده‌اند. علاوه بر این، 32 هزارو 704 نفر از مراکز درمانی خدمات دریافت کرده‌اند.

رسیدگی به 502 حادثه در حوزه امداد و نجات

سخنگوی جمعیت هلال احمر درباره عملیات‌های امداد و نجات اظهار داشت: از آغاز طرح نوروزی تاکنون، 502 مورد حادثه به سازمان امداد و نجات ارجاع شده که از این تعداد، 405 مورد مربوط به حوادث ترافیکی بوده است. در این حوادث، 314 نفر مصدوم و به مراکز درمانی منتقل شده‌اند. متأسفانه 77 نفر از هموطنان نیز به علت شدت حادثه نیاز به عملیات رهاسازی از داخل خودرو داشتند که توسط نجاتگران و امدادگران هلال احمر انجام شد.

وی همچنین به اجرای پویش بهبود رفتار‌های ترافیکی اشاره کرد و گفت: تاکنون 48 هزارو848 نفر در این پویش مشارکت کرده‌اند.

هشدار درباره شرایط جوی و توصیه به مسافران نوروزی خالدی با اشاره به هشدار نارنجی سازمان هواشناسی در 24 استان کشور، از مسافران نوروزی خواست تا در مواجهه با شرایط نامساعد جوی احتیاط کنند.

رانندگان به سرعت مطمئنه توجه داشته باشند

وی تأکید کرد: هموطنانی که در حاشیه رودخانه‌ها و مناطق مستعد آب‌گرفتگی اتراق می‌کنند، باید به هشدار‌ها توجه ویژه داشته باشند. همچنین رانندگان ضمن رعایت سرعت مطمئن، توجه داشته باشند که توانایی کنترل وسیله نقلیه در شرایط جوی نامناسب ممکن است کمتر از میزان تعیین‌شده توسط پلیس باشد.

سخنگوی هلال احمر در پایان خاطرنشان کرد: تیم‌های امدادی هلال احمر در سراسر کشور آماده ارائه خدمات به مسافران نوروزی هستند و از هموطنان درخواست می‌کنیم ضمن رعایت نکات ایمنی، در صورت نیاز به کمک، با سامانه‌های امدادی تماس بگیرند.

طرح نوروزی هلال‌احمر از 25 اسفند تا 17 فروردین، با استفاده از ظرفیت همه حوزه‌های هلال احمر در حال برگزاری است، در این بازه زمانی بیش از 270 هزار نفر برای خدمت به مردم مشارکت دارند که شامل 150 هزار جوان، 70 هزار امدادگر و 50 هزار داوطلب و متخصص حوزه بهداشت و درمان و توانبخشی هلال‌احمر است.

منبع: ایرنا