ارتقای سرمایه اجتماعی و تقویت اندیشکدهها، اولویتهای حکمرانی کشور است
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رئیس دفتر رئیس جمهور در آیین اختتامیه دومین جایزه ملی سیاست گذاری گفت: از شاخص های مهم حکمرانی توانایی برای حل مسائل است. برای حل مسائل به تصمیمات سنجیده نیاز داریم و شناخت عمیقی داشته باشیم. وی افزود: عمومی سازی سیاست ها یکی از مهم ترین کارکردهای اندیشکده ها است. محسن حاجیمیرزایی، رئیس دفتر رئیسجمهور، در آیین اختتامیه دومین جایزه ملی سیاستگذاری...
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رئیس دفتر رئیس جمهور در آیین اختتامیه دومین جایزه ملی سیاست گذاری گفت: از شاخص های مهم حکمرانی توانایی برای حل مسائل است. برای حل مسائل به تصمیمات سنجیده نیاز داریم و شناخت عمیقی داشته باشیم.
وی افزود: عمومی سازی سیاست ها یکی از مهم ترین کارکردهای اندیشکده ها است.
محسن حاجیمیرزایی، رئیس دفتر رئیسجمهور، در آیین اختتامیه دومین جایزه ملی سیاستگذاری با تاکید بر اهمیت نقش اندیشکدهها در حکمرانی کشور، بر ضرورت تقویت تعامل میان جامعه علمی و نظام تصمیمگیری تاکید کرد. وی بیان کرد: «اندیشکدهها پلی میان جامعه علمی و نظام تصمیمگیری هستند و نقش مهمی در شناسایی مسائل، ارائه راهکارهای پایدار و حل واقعی مشکلات ایفا میکنند.»
حاجیمیرزایی تصریح کرد که تصمیمسازیهای دقیق و شناخت عمیق از مسائل، پایه و اساس سیاستگذاری صحیح است و افزود: «برای اتخاذ سیاستهای درست، نیازمند تحلیل دقیق، ارزیابی پیامدها و ایجاد اجماع میان نهادهای حکمرانی و جامعه مدنی هستیم.»
وی ارتقای سرمایه اجتماعی را یکی از اولویتهای اصلی دولت دانست و اظهار داشت: «اعتماد عمومی، رکن اساسی پیشبرد سیاستها و تحقق اهداف ملی است. ناترازیهای مختلف، به ویژه در حوزه انرژی، و نیاز به اصلاحات نظام اقتصادی از مسائل کلیدی کشور هستند که باید با کمک اندیشکدهها و ظرفیتهای پژوهشی حل شوند.»