دوشنبه 14 مهر 1404

اسقاط بیش از 116 هزار دستگاه خودرو از ابتدای سال / 13 هزار نفر برای نوسازی موتور سیکلت ثبت نام کردند + فیلم

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
اسقاط بیش از 116 هزار دستگاه خودرو از ابتدای سال / 13 هزار نفر برای نوسازی موتور سیکلت ثبت نام کردند + فیلم

معاون وزیر صمت گفت: از ابتدای سال تا به امروز در کشور بیش از 116 هزار دستگاه خودرو اسقاط شده‌اند که روند اجرای آن در حال انجام است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - فرشاد مقیمی معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه در سال 1404، حمایت‌های دولت در زمینه نوسازی ناوگان حمل و نقل کشور به ویژه در حوزه اسقاط و جایگزینی خودروها و وسایل نقلیه قابل توجه بوده است گفت: از ابتدای سال تا به امروز در کشور بیش از 116 هزار دستگاه خودرو اسقاط شده‌اند. این فرایند به منظور ادامه فعالیت‌ها و نوسازی ناوگان حمل و نقل در حال اجراست.

وی ادامه داد: همچنین برنامه‌هایی برای اثبات خودرو پیش‌بینی شده که به کمک آن‌ها می‌توانیم به بهبود وضعیت ناوگان بپردازیم.

مقیمی در خصوص نوسازی و اسقاط موتور سیکلت های فرسوده هم اظهار داشت: در حوزه موتور سیکلت، ثبت‌نام برای 13000 نفر از مالکان انجام شده و این افراد به بانک معرفی شده و برنامه تأمین موتور سیکلت جدید در حال اجراست. این موضوع به جایگزینی موتور سیکلت‌های فرسوده کمک خواهد کرد.

معاون وزیر صمت با بیان اینکه حمایت‌های دولت در زمینه نوسازی ناوگان حمل و نقل، از جمله خودروها، موتور سیکلت‌ها و اتوبوس‌ها، نشان‌دهنده عزم جدی برای بهبود وضعیت حمل و نقل در کشور است گفت: این برنامه‌ها به کاهش آلودگی، بهبود کیفیت خدمات و افزایش ایمنی در حمل و نقل عمومی کمک شایانی خواهد کرد.