اسکیبازان ایران از آخر اول شدند
![اسکیبازان ایران از آخر اول شدند](https://cdn.asriran.com/files/fa/news/1399/12/7/1189705_904.jpg)
ملیپوشان اسکی صحرانوردی ایران در رشته اسپرینت قهرمانی جهان عملکرد ضعیفی از خود به نمایش گذاشتند.
به گزارش ایسنا، ملیپوشان اسکی ایران در روز دوم مسابقات صحرانوردی قهرمانی جهان اوبرستدورف امروز (پنج شنبه) در رشته اسپرینت به رقابت با حریفان خود پرداختند و عملکرد ضعیفی به جای گذاشتند.
در بخش زنان و بین 109 اسکیباز، سمانه بیرامی باهر در جایگاه 98 قرار گرفت، فرزانه رضا سلطانی در رتبه 105 ایستاد، ساحل تیر و زهرا ساوه شمشکی هم به ترتیب در جایگاههای 107 و 109 قرار گرفتند.
در بخش مردان 156 اسکیباز حضور داشتند که سید ستار صید در جایگاه 107 قرار گرفت، یاسین شمشکی 121 شد، دانیال ساوه شمشکی رتبه 123 را به دست آورد و علیرضا مقدید هم جایگاه 134 را از آن خود کرد.
در اولین روز هم مسابقات ورودی 5 کیلومتر زنان و ورودی 10 کیلومتر مردان برگزار شد.
سمانه بیرامی باهر، ساحل تیر، فرزانه رضا سلطانی، زهرا ساوه شمشکی، سیدستار صید، دانیال ساوه شمشکی، یاسین شمشکی و علیرضا مقدید اسکیبازان اعزامی ایران به اوبرستدورف آلمان هستند. همچنین محمدتقی شمشکی سرمربی تیم ملی، احمد کاویان مربی تیم ملی و گلناز ساوجی مربی تیم ملی زنان در این مسابقات هستند.
لینک کوتاه: asriran.com/003Eym