اطلاعی از پرونده کیفری رئیس سازمان خصوصیسازی ندارم + فیلم
سید علی مدنیزاده گفت: ما باید بتوانیم تا جای ممکن، مالکیت و مدیریت شرکتهای دولتی را به بخش خصوص واگذار کنیم.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید علی مدنیزاده در حاشیه جلسه هیات دولت پاسخ به خبرنگار SNN TV گفت: در خصوص مردمیسازی اقتصاد مربوط به خصوص سازی است و اینکه ما بتوانیم تا جای ممکن مالکیت و مدیریت شرکتهای دولتی را به بخش خصوص واگذار کنیم.
وی افزود: بحث دوم ابزار قدرتی است که هیئت مقررات زدایی دارد و در راستای بهبود فضای کسب و کار داریم تلاش میکنیم تا جای ممکن مقررات زائد را که جلوی مردم گرفته از اینکه بتوانند سرمایه گذاری کنند و تولید داشته باشند حذف کنیم.
او ادامه داد: سوم طرح اعتبار ملی هست تا یک اعتباری را در اختیار همه مردم قرار بدهد تا بتوانند کالاهای با دوام و تولید داخل را خریداری بکنند.