دوشنبه 22 بهمن 1403

اعلام زمان واریز عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
اعلام زمان واریز عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی

عیدی بازنشستگان تامین‌اجتماعی فردا واریز می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین، بنابر اعلام مدیرعامل تامین اجتماعی «عیدی» بازنشستگان تامین اجتماعی فردا (نهم اسفند) به حساب آنها واریز می‌شود.

ایسنا در خبری نوشت: میرهاشم موسوی اعتبار مورد نیاز جهت تامین «عیدی» را 12 هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزد: با تامین اعتبار عیدی چهار میلیون و 300 هزار مستمری‌بگیر و بازنشسته فردا واریز می‌شود.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی پیش از این زمان واریز عیدی بازنشستگان را تا دهم اسفندماه و بر اساس مصوبه هیات وزیران اعلام و گفته بود: «امسال عیدی بازنشستگان به ازای هر نفر 2 میلیون و 500 هزار تومان و به ازای همسر 700 هزار تومان و به ازای هر فرزند تحت تکفل 300 هزار تومان تعیین شده که واریز می‌شود.»

در بخشنامه عیدی سال 1402 مستمری بگیران این سازمان که توسط مدیرعامل آن صادر شده آمده است:

1- مبلغ عیدی پایان سال 1402 برای هر پرونده فعال مستمری اعم از بازنشستگی، از کارافتادگی کلی و بازماندگان (مجموع سهام)، معادل 2 میلیون و 500 هزار تومان (25.000.000 ریال) تعیین شده است.

2- در راستای حمایت از خانواده، علاوه بر مبلغ عیدی موضوع مصوبه مذکور، برای هر پرونده فعال مستمری اعم از بازنشستگی، از کارافتادگی کلی و بازماندگان (مجموع سهام) که بر اساس قوانین و مقررات مربوط مشمول دریافت کمک هزینه عائله مندی یا کمک اولاد هستند، مبلغ ثابت 700 هزار تومان بابت عائله‌مندی و مبلغ ثابت 300 هزار تومان به ازای هر فرزند تحت تکفل با لحاظ مفاد بخشنامه الحاق یک جزء به بند (7-4) بخشنامه تلخیص و تجمیع بخشنامه‌ها، دستورالعمل‌ها و دستورهای اداری مربوط به مزایای متعلقه به مستمری بگیران پرداخت می‌شود.

3- مبالغ فوق مشمول ماده (89) قانون تأمین اجتماعی نیستند.

4- در خصوص پرونده‌های مستمری برقرار شده جدید و یا پرونده‌های مستمری که به هر علت در طول سال جاری مجدداً فعال شده اند (مشمولین بخشنامه شماره 11/2 مستمری ها، دستورالعمل شماره 2 مکانیزه و...)، مجموع مبالغ حاصله از بندهای (1) و (2) این دستور اداری متناسب با ماه های دریافت مستمری در سال جاری بوده و کسری ماه، به صورت یک ماه کامل پرداخت می‌شود.

5- تاریخ برقراری مستمری‌های بازنشستگی و از کارافتادگی کلی که وفق بندهای (1) و (2) ماده (80) قانون تأمین اجتماعی در طول سال جاری به مستمری بازماندگان تبدیل شده‌اند، عیناً تاریخ برقراری اولیه آنان است.

6- مجموعه مبالغ حاصله از بندهای (1) و (2) این دستور اداری در خصوص مشمولان بند (91) قانون بودجه سال 1390 کل کشور، بند (66) قانون بودجه سال 1391 کل کشور و قانون تعیین تکلیف اجتماعی اشخاصی که ده سال و کمتر حق بیمه پرداخت کرده‌اند، به نسبت سنوات پرداخت حق بیمه آنان خواهد بود.

مسئول حسن اجرای این دستور اداری مدیران کل، معاونین تعهدات بیمه ای و پشتیبانی و توسعه مدیریت، رؤسای ادارات مستمری ها، نظارت بر کنترل مصارف و امور کارگزاری های رسمی، امور مالی، منابع انسانی و پایش عملکرد، آمار و فناوری اطلاعات استان‌ها و مسؤولان ذی ربط در واحدهای اجرایی خواهند بود.

233236

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1877841