افزایش ترور شخصیتی میان گروهکها در کلاب هاوس
احزاب تروریستی کردی به دلیل نداشتن پایگاه اجتماعی در داخل با یکدیگر درگیر شده و هر یک دیگری را مقصر وضع موجود و نداشتن پایگاه مردمی میخوانند.
به گزارش مشرق، در روزهای اخیر سطح فحاشی میان گروهکهای کردی و بالا گرفتن خشونت کلامی به یک اپیدمی میان طرفین بدل شده است، خلیل نادری، سخنگوی حزب تروریستی آزادی کردستان (پاک)، در واکنش به ترورهای شخصیتی و فحاشی میان تجزیهطلبان در روزهای گذشته، پیامی را منتشر کرده و نوشته که بیش از دو هفته است که در کلابهاوس، حملاتی پر از توهین و بیاحترامی علیه رهبران گروهک پاک آغاز شده است.
این عنصر تروریستی افزوده است که اگر هم این فحاشیها، مورد تائید رهبران سایر احزاب تررویستی و تجزیه طلب است هر نوع ادعا برای همکاری میان احزاب کرد امکان پذیر نخواهد بود.
شایان ذکر است که احزاب تروریستی کردی به دلیل نداشتن پایگاه اجتماعی در داخل با یکدیگر درگیر شده و هر یک دیگری را مقصر وضع موجود و نداشتن پایگاه مردمی میخوانند.