دوشنبه 9 تیر 1404

افزایش قیمت نامحسوس در بازار کاغذ و مقوا

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
افزایش قیمت نامحسوس در بازار کاغذ و مقوا

بازار ظهیرالاسلام در روزهای گذشته با افزایش قیمت اندک مواجه شده است، باید دید که این افزایش قیمت‌ها ادامه‌دار است یا خیر؟

- اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، قیمت کاغذ و مقوا در بازار ظهیرالاسلام در دو روز گذشته با افزایش اندکی مواجه شده است، هر بند کاغذ چاپ و تحریر که در دو هفته گذشته به دنبال رکود در بازار با کاهش 50 تا 100 هزار تومانی روبرو شده بود، حالا با افزایش 30 تا 50 هزار تومانی مواجه شده است.

بر این اساس هر بند کاغذ چاپ و تحریر 70 در 100 با گرماژ 70 گرم، از بندی یک میلیون و 550 تا یک میلیون و 580 هزار تومان در هفته گذشته به بندی یک میلیون و 600 هزار تومان رسیده است، هم‌چنین هر بند کاغذ چاپ و تحریر 60 در 90 با گرماژ 70 گرم‌، از بندی یک میلیون و 110 هزار تومان به بندی یک میلیون و 200 هزار تومان رسیده است.

قیمت کاغذ روزنامه نیز به ازای هر کیلو 2 هزار تومان دچار افزایش شده و به کیلویی 58 هزار تومان رسیده است. کاغذ گلاسه اما افزایش چندانی نداشته است. مقوای پشت طوسی نیز دیگر کالای گران شده بازار کاغذ است که البته افزایش قیمت اندکی در حدود 4 هزار تومان به ازای هر کیلو داشته است.

یادداشت | وقتی ابرقدرت‌های کاغذی در آزمون تاریخ رسوا می‌شوند

به گفته کارشناسان بازار ظهیرالاسلام، افزایش قیمت اندک فعلی در بازار کاغذ و مقوا به دنبال افزایش خرید و فروش و از سرگیری فعالیت‌ها در بازار بوده است.